Ztory

Arcy – Bonniers tidningsapp

Bonniers tidningsapp - läs över 70 magasin digitalt

Readly

Prova en månad gratis!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Wype

Prova gratis året ut!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Ztory upphörde 31/8 2021. Vi listar här alternativen som du kan välja mellan istället för Ztory.

Tidningstjänsten Ztory samlar tusentals tidningar, morgontidningar och magasin i en praktiskt digital app. Appen kan laddas ner till mobiltelefoner och surfplattor och fungerar både för iOS-enheter och Android-enheter. Som prenumerant får du välja på tusentals tidningar – du behöver aldrig sitta och undra vad du ska läsa härnäst. 

Ztory har bland annat populära kvällstidningar som Kvällsposten och Expressen. Livsstilsmagasin som Allers och Leva & Bo. Modemagasin som Elle och Plaza Kvinna. Tidningar för barn som Bamse, Kalle Anka & Co och Min Häst. 

2019 köptes Ztory upp av Storytel. 

Hur fungerar Ztory?

För att använda Ztory behöver man ett konto och en prenumeration. De första två veckorna får man prova tjänsten helt gratis. Man har även möjlighet att läsa ett begränsat antal tidningar och magasin ur Ztorys utbud utan en aktiv prenumeration. 

Tjänsten kan antingen nås via Ztorys app eller via webben. När man har hittat en titel man vill läsa har man möjlighet att ladda ner den till sin enhet – då kan man fortsätta läsa även när man är utan internet. 

I appen är det även väldigt lätt att zooma in i texten om man har svårt att se eller vill se detaljerna i en bild. Bilderna och texten är i hög kvalitet, så upplösningen påverkas inte av att du zoomar in och förstorar efter egna önskemål. 

Funktionen Clips gör det möjligt att spara dina favoriter så att du kan återkomma till dem om och om igen, eller bara markera var du slutade läsa för att läsa vidare senare. Man kan även dela med sig av et man läst till familj och vänner och spara ner recept och annat spännande man läst i specialanpassade mappar. 

Ztorys utbud

Ztory har ett brett utbud där de flesta kan hitta något som intresserad dem. De erbjuder hundratals tidningar, magasin och nyhetstidningar. För de yngre läsarna erbjuder de både barntidningar, serietidningar och tusentals barnböcker. 

Populära titlar ur Ztorys utbud är Svensk Damtidning, Klick, Elle, Kvällsposten och Café. 

Ztory erbjuder även många av de populäraste barnböckerna – direkt i din telefon eller surfplatta. De har bland annat de senaste böckerna om Super-Charlie av Camilla Läckberg och de populära böckerna om Babblarna. 

För den som gillar pyssel och kryss så kan man enkelt lösa tidningars korsord, sudokus och andra kluringar direkt i tidningen via sin mobiltelefon eller surfplatta. Perfekt om man har lite tid över när man väntar på bussen eller ett möte. 

Prenumerera på Ztory

Som prenumerant på Ztory får man tillgång till hela utbudet av tidningar, magasin, barntidningar och barnböcker. Ett konto räcker för att dela med hela familjen – upp till sju enheter kan nämligen vara inloggade samtidigt. 

Medlemsavgiften är fast och betalas månadsvis. De första två veckorna är helt gratis – då har man gott om tid på sig att testa tjänsten och kanske hitta en ny favorittidning innan prenumerationen börjar på riktigt.  

Ztory har ingen bindningstid. Om man vill säga upp tjänsten kan man göra det snabbt och enkelt.