Wype

Arcy – Bonniers tidningsapp

Bonniers tidningsapp - läs över 70 magasin digitalt

Readly

Prova en månad gratis!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Från Bonnier Publications kommer Wype – tjänsten som låter dig prenumerera på tidningar och läsa dem digitalt. Genom appen får du tillgång till välkända och högkvalitativa tidningar som specialiserar sig på historia, mat, teknik, foto, träning och allt där emellan, för en summa som är väsentligt mycket lägre än om du skulle prenumerera på papperstidningarna.

Och om du saknar uppkoppling där du befinner dig är inte heller det något problem med Wype. Du kan ladda ner de tidningar du vill ha och sedan läsa offline.

 

Läs på surfplattan, datorn eller mobilen ­– var du än är

 

Visst kan det vara svårslaget att bläddra i en riktig papperstidning. De nya blanka sidorna, doften och översikten är svår att replikera i det digitala formatet. Men det finns faktiskt en hel del fördelar med att läsa tidningar digitalt, och inte bara att priset är lägre.

En av de allra största fördelarna med att ha dina tidningar digitalt är förstås att du lätt kan bära med dig ett helt bibliotek utan att det knappt tar upp någon plats i väskan.

Detta är suveränt att ha en hel upplaga av sin favorittidning med sig på stranden under utlandsresan, eller under vardagens tågpendling till och från jobbet.

I Wype-appen går det också lätt och smidigt att placera ut bokmärken i tidningarna, så att du snabbt hittar tillbaka till favoritartiklar. Dessutom finns möjligheten att ta ut textstycken från artiklarna och läsa dem som ren text, vilket också ger dig friheten att ändra textstorleken som du vill.

 

En prenumeration – fem olika användare

 

En prenumeration på Wype ger dig tillgång till de senaste numren av närmare femtio olika tidningar (och tidigare nummer också förstås). Med en och samma prenumeration kan dessutom Wype användas på upp till fem olika enheter samtidigt – läsning för hela familjen alltså!

Bindningstid är inget som tillkommer när du prenumerar på tidningar via Wype. Och som grädden på moset den första månaden helt gratis!

Vill du fortsätta din prenumeration efter gratisperioden kostar det sedan 99 kronor i månaden.

 

Fördelar för prenumeranter av papperstidningar

 

Föredrar du trots allt den gamla hederliga papperstidningen och är en trogen prenumerant på någon av tidningarna som ingår i Wype, så får du tillgång till e-tidningen helt utan kostnad. Det kan ju faktiskt vara skönt att inte behöva släpa med sig hela årets Illustrerad Vetenskap i resväskan trots allt.

Skulle du som befintlig prenumerant av papperstidningen dessutom vilja komma åt resten av Wypes bibliotek så betalar du bara 49 kronor i månaden!

Wype erbjuder några av de mest populära och bästa titlarna på den svenska tidningsmarknaden, som du inte hittar i andra tidningsappar.

I jämförelse med några av konkurrenterna så har de inte särskilt många tidningar i sitt utbud, men med tanke på det låga priset, den väldesignade appen och de högkvalitativa tidningarna som erbjuds så är ändå Wype ett strålande alternativ för den som vill prenumerera på flera tidningar i digitalt format.

 

Frågor och svar om Wype

Vilka tidningar ingår i Wype?

Type har 48 tidnings- och magasintitlar i sitt bibliotek. All titlar ägs av Bonnier Publications och finns inte på någon annan onlinetjänst för tidningar. Läs Illustrerad Vetenskap, I FORM, Världens Historia, Amelia och Allt om mat med Wype.

Hur säger man upp Wype?

Wype har ingen bindningstid, så du kan säga upp din prenumeration när du vill. För att säga upp din prenumeration på Wype kontaktar du kundtjänst på telefonnummer 08-555 454 00.

Vad kostar Wype?

Under de första två månaderna kostar Wype ingenting, men när provperioden är över kostar Wype 99 kronor i månaden. Hoppa på erbjudanden via länken högst upp på sidan.

Kan man testa Wype gratis?

Ja, Wype har en provperiod på två månader – då får du tillgång till hela biblioteket av tidningar och magasin. Via länken på vår sida kan du börja prenumerera på Wype – helt gratis.

Kan jag dela mitt Wype-konto?

Ja, du kan dela ditt Wype-konto med din familj. Upp till 5 enheter kan använda Wype samtidigt. Dela din prenumeration med din familj eller dina vänner.