Voddler

Voddler är en tjänst för film och serier on demand på nätet. Voddler grundades 2007 har utvecklats av ett svenskt företag och genom att vara registrerad användare av tjänsten kan du streama film och tv-serier helt lagligt. Det enda du behöver är ett användarkonto hos Voddler och en bra internetuppkoppling.

I utbudet finns dels gratis filmer, dels filmer som du får betala för att se. Att ha ett grundmedlemskap kostar ingenting. När du vill se en film som kostar pengar betalar du för den precis som du skulle göra i din videobutik. Om du tittar på mycket film kan du också använda dig av ticket stacks. Då köper du i förväg biljetter vilka gäller när du ska se på film, vilket gör att du slipper plocka fram kortet varenda gång du vill se en film. Voddler erbjuder också månadspaket. Då betalar du en fast summa och får sedan titta på hur mycket film du vill, inom paketet.

Voddler har ett stort utbud av olika typer av filmer och serier. Det gör att du här kan hitta det mesta. Du kan hos Voddler också ladda upp dina egna filmer och dela filmer med vänner.

Voddler gick i konkurs 2018. Tjänsten finns alltså inte längre. 

 

Alternativ till Voddler: