Vimla

4G

Vimla mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
3-100
från 110 kr
LÄS MER & BESTÄLL

 

Vimla är en av de mest populära av de mindre virtuella mobiloperatörerna i Sverige. De använder sig av Telenors nät erbjuder rejält med surf till riktigt bra priser.

Förutom att Vimlas abonnemang är billiga så finns det en hel del mervärde att ta del av för dig som kund. Ingen bindningstid, fria samtal och sms samt möjligheten att spara oanvänd surf är sådant som gjort att Vimla idag har många lojala kunder.

Vidare skänker företaget en del av sin vinst till välgörande ändamål varje år, och som kund får du vara med och rösta om till vilken välgörenhet som pengarna ska gå.

 

Extra gigabyte för ungdomar, studenter och seniorer

 

Flera mobiloperatörer erbjuder rabatter och förmåner för vissa kunder, och Vimla är inget undantag. Alla som studerar, är under 18 år eller över 55 år får extra gigabyte på köpet hos Vimla. Det betyder exempelvis att det billigaste abonnemanget med 3 gigabyte istället laddas med 6 gigabyte till samma låga pris, om du tillhör någon av dessa grupper.

Men även för dig som inte har rätt att ta del av några extragigabyte så finns det chans att ta del av förmåner hos Vimla. De har nämligen ett värvningssystem som gör att du får 10 kronor rabatt på din månadskostnad för varje ny kund som du värvar till dem. Det får även personen som du har värvat.

Om du är en flitig värvare betyder det med andra ord att du till slut kan komma ner till ett helt gratis mobilabonnemang, och det är ju minst sagt en fin rabatt.

 

Samtalsfilter och app för abonnemanget

 

Oönskade säljsamtal och spam är otrevligt nog något som de flesta mobilanvändare drabbas av i mer eller mindre utsträckning.

Med Vimla Filter som ingår för alla som tecknar ett mobilabonnemang via dem, kan du på ett enkelt sätt välja ut de kontakter som du vill ska kunna nå dig, medan andra istället dyker upp som mer diskreta pushnotiser. Ett smart sätt att slippa bli störd av oönskade samtal.

När du skaffat ditt mobilabonnemang kan du ladda ner Vimla filter som en app, för att komma igång.

Vimla erbjuder även en app som gör att det enkelt att administrera ditt abonnemang, exempelvis för att se din förbrukning, ha koll på månadsbetalningen, värva vänner, köpa extra data samt upp- och nedgradera surfmängden.

 

Abonnemang med lite eller mycket surf

 

Vimla finns till för dig som bara är ute efter ett så billigt abonnemang som möjligt och inte har behov av några större surfmängder. Men också för dig som vill kunna lyssna på musik, kolla serier och pyssla med andra saker som kräver uppkoppling utan att behöva oroa dig för att surfen ska ta slut.

Det minsta abonnemanget är på 3 gigabyte medan det största abonnemanget kommer med hela 100 gigabyte data. Däremellan kan du välja på abonnemang med 8, 18 och 50 gigabyte.

Vimla låter dig dessutom byta abonnemang när du känner för det, så om du inte förbrukar så mycket data som du trodde att du skulle göra, eller om du behöver mer, så är det inga problem.

 

För- och nackdelar med Vimla

 

Fördelar:

 • Låga priser
 • Rabatt dina första månader som kund
 • Rabatt till studenter, barn och äldre
 • Vimla Filter – slipp telefonförsäljare och andra oönskade samtal
 • Stort utbud av datamängder

 

Nackdelar: 

 • Inget abonnemang med obegränsad data
 • Ingen support över telefon

 

Vimla kundomdömen

 

Vimla är en omtyckt telefonoperatör bland sina kunder. SKI, Svenskt Kvalitetsindex, gör årligen en undersökning bland Sveriges största operatörer och deras kunder. 2022 gav Vimlas kunder Vimla det högsta betyget av alla operatörer. 

Se vad andra kunder tycker om Vimla:

 

Vimla kontakt och kundtjänst

 

Om du behöver hjälp med ditt abonnemang från Vimla hänvisas du i första hand till Vimlas support-sida. Här finns det svar på de vanligaste frågorna och funderingarna. 

Om du inte hittar svar på din fråga på hjälp-sidan kan du mejla Vimla för direktkontakt med kundtjänst. Skicka en förfrågan via Vimlas hemsida, eller skriv ett mejl till adressen nedan. 

 • Mejl: hej@vimla.se

Svar: inom 5 arbetsdagar

 

Vimla adress

 

Telenor Sverige AB
Garvis Carlssons Gata 3
169 41 Solna

Webbplats: vimla.se

 

Vimla bolagsinfo

 

Vimla ägs av den större operatören Telenor. 

 • Namn: Telenor Sverige AB
 • Bolagsform: Aktiebolag
 • VD: Bjørn Ivar Moen
 • Organisationsnummer: 556421-0309
 • Registrerad för F-skatt: Ja

 

Vimla i sociala medier 

 

 

Frågor och svar om Vimla

Hur får jag rabatt hos Vimla?

Vimla ger rabatt till nya kunder, studenter, ungdomar och seniorer. Läs mer om rabatterna i texten på vår sida och hitta aktuella erbjudanden i tabellen högst upp.

Har Vimla bra abonnemang?

Ja, Vimla har bra abonnemang till bra priser. Du får mycket surf för pengarna, fria samtal och fria sms. Läs mer om Vimlas abonnemang på vår sida.

Har Vimla mobilt bredband?

Nej, Vimla har inte mobilt bredband. De erbjuder endast mobilabonnemang. Om du är ute efter ett billigt mobilt bredband rekommenderar vi Hallon. Läs mer om Hallon här.

Har Vimla mobiltelefoner?

Ja, Vimla erbjuder second hand-mobiler från Apple och Samsung via ett samarbete med Renewed. Om du är intresserad av en sprillans ny mobiltelefon med abonnemang hittar du operatörer som erbjuder mobiltelefoner på den här sidan.

Vad är Vimla Filter?

Vimla Filter är en app för Vimlas kunder. Appen hjälper dig att filtrera bort samtal du inte vill få till din telefon. Du kan välja vilka nummer i din kontaktlista som kan ringa till dig, alla andra samtal syns endast som pushnotiser. Läs mer om Vimla Filter på Vimlas hemsida via länken högst upp på den här sidan.