Vimla

4G

Vimla mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
3-100
från 100 kr
LÄS MER & BESTÄLL

 

Vimla är en av de mest populära av de mindre virtuella mobiloperatörerna i Sverige. De använder sig av Telenors nät erbjuder rejält med surf till riktigt bra priser.

Förutom att Vimlas abonnemang är billiga så finns det en hel del mervärde att ta del av för dig som kund. Ingen bindningstid, fria samtal och sms samt möjligheten att spara oanvänd surf i upp till ett år är sådant som gjort att Vimla idag har många lojala kunder.

Vidare skänker företaget en del av sin vinst till välgörande ändamål varje år, och som kund får du vara med och rösta om till vilken välgörenhet som pengarna ska gå.

 

Extra gigabyte för ungdomar, studenter och seniorer

 

Flera mobiloperatörer erbjuder rabatter och förmåner för vissa kunder, och Vimla är inget undantag. Alla som studerar, är under 18 år eller över 55 år får extra gigabyte på köpet hos Vimla. Det betyder exempelvis att det billigaste abonnemanget med 3 gigabyte istället laddas med 6 gigabyte till samma låga pris, om du tillhör någon av dessa grupper.

Men även för dig som inte har rätt att ta del av några extragigabyte så finns det chans att ta del av förmåner hos Vimla. De har nämligen ett värvningssystem som gör att du får 10 kronor rabatt på din månadskostnad för varje ny kund som du värvar till dem. Det får även personen som du har värvat.

Om du är en flitig värvare betyder det med andra ord att du till slut kan komma ner till ett helt gratis mobilabonnemang, och det är ju minst sagt en fin rabatt.

 

Samtalsfilter och app för abonnemanget

 

Oönskade säljsamtal och spam är otrevligt nog något som de flesta mobilanvändare drabbas av i mer eller mindre utsträckning.

Med Vimla Filter som ingår för alla som tecknar ett mobilabonnemang via dem, kan du på ett enkelt sätt välja ut de kontakter som du vill ska kunna nå dig, medan andra istället dyker upp som mer diskreta pushnotiser. Ett smart sätt att slippa bli störd av oönskade samtal.

När du skaffat ditt mobilabonnemang kan du ladda ner Vimla filter som en app, för att komma igång.

Vimla erbjuder även en app som gör att det enkelt att administrera ditt abonnemang, exempelvis för att se din förbrukning, ha koll på månadsbetalningen, värva vänner, köpa extra data samt upp- och nedgradera surfmängden.

 

Abonnemang med lite eller mycket surf

 

Vimla finns till för dig som bara är ute efter ett så billigt abonnemang som möjligt och inte har behov av några större surfmängder. Men också för dig som vill kunna lyssna på musik, kolla serier och pyssla med andra saker som kräver uppkoppling utan att behöva oroa dig för att surfen ska ta slut.

Det minsta abonnemanget är på 3 gigabyte medan det största abonnemanget kommer med hela 100 gigabyte data. Däremellan kan du välja på abonnemang med 8, 18 och 50 gigabyte.

Vimla låter dig dessutom byta abonnemang när du känner för det, så om du inte förbrukar så mycket data som du trodde att du skulle göra, eller om du behöver mer, så är det inga problem.