Viasat

Allente TV parabol


Månadsvis

12 månader

Allente TV


Månadsvis

12 månader

Från 279 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Boxer TV

Sänkt pris första 12 månaderna!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Ownit TV


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Viasat har upphört att existera som varumärke och gått samman med Canal Digital och bildat Allente. Vi rekommenderar dig att titta på alternativen i listan ovan.

Viasat erbjuder tv och play-tjänster via bredbandet och via parabol. För den som älskar serier, film och sport är Viasat det perfekta valet då utbudet är stort och deras tjänster kan användas av nästan alla hushåll i Sverige. 

Du kan hitta allt möjligt i Viasats stora utbud. När de kommer till sport har de en rad kanaler, bland annat Viasat Fotboll, Viasat Hockey och Viasat Motor. För den som älskar film finns bland annat kanalerna Viasat Film Action, Viasat Film Hits och Viasat Film Family. Dessutom finns Viasat Play som ger dig möjligheten att se på alla möjliga sorters tv när det passar dig.

Förutom tv och play-tjänster så erbjuder Viasat även bredband och bredbandstelefoni. 

Kanalpaket

Viasats alla kanaler är uppdelade i olika paket och säljs därefter. Du kan välja mellan olika paket som Bas, Mellan, Stor och Premium. Till dessa paket kan man välja tillval som Viasat Film, med alla Viasats 5 filmkanaler, Viasat Sport, med hela 9 sportkanaler, och C More Sport. I alla kanalpaket ingår dessutom Viaplay där vissa kanalerna i paketet går att se online. 

I Bas ingår de vanligaste kanalerna tillsammans med några play-tjänster. I Mellan-paketet får man ett brett utbud av underhållning för hela familjen med kanaler som Kanal 5, MTV, CNBC och Nickelodeon. I paketet Stor får man ett paket med extra stort fokus på filmer och serier. Förutom ett stort kanalpaket så får man dessutom play-tjänsten Filmfavoriter. I det största paketet, Premium, får man alla kanaler i Viasats utbud plus Viasat Film och Viasat Sport. 

Viaplay

Med Viaplay, Viasats play-tjänst, kan du välja mellan att ha abonnemang, som ger dig möjligheten att se hur mycket tv som helst, eller att köpa filmer och serier styckvis. Det senare är ungefär som att hyra filmer och serier i videobutiken, men utan krångel med att gå dit och tillbaka för att hämta och lämna. För många som har ett kanalpaket från Viasat ingår Viaplay. Med Viaplay kan du titta på tv via din dator, tv eller mobila enhet vilket gör att du aldrig behöver ha en tråkig stund eller missa något intressant program eller någon rolig match.

Bredband

Viasat erbjuder även bredband. Deras snabba och stabila bredband har en maxhastighet på 1 Gbit/s, men man kan förstås välja en lägre hastighet och anpassa abonnemanget efter egna behov. Om man är en familj på max fem personer som tycker om att streama film och surfa är ett bredband på 100 Mbit/s perfekt. Om man har fler enheter kan 250 Mbit/s räcka långt, och om man älskar fart kan man välja 500 Mbit/s. För den som älskar att spela spel online och inte vill behöva oroa sig för om det ska lagga eller inte är 1Gbit/s perfekt. 

För ett extra förmånligt pris kan man köpa bredband och tv från Viasat tillsammans. Då ingår självklart också Viaplay. 

Bredbandstelefoni

Om man har ett bredband från Viasat kan man skaffa Viasats bredbandstelefoni. Med bredbandstelefoni ringer man via bredbandet. Den här typen av telefonabonnemang för hemtelefonen är ofta en billig och stabil lösning om man vill ha telefoni i hemmet.