Viasat är perfekt för dig som tycker om tv, då företaget är en av de största distributörerna av tv i Sverige idag. Viasat finns via bredband och via parabol. Du kan hitta allt möjligt i Viasat-tablån, välj mellan Viasat sport, med Viasat fotboll, Viasat hockey och Viasat golf, eller titta på Viasat motor. Idag finns också Viasat play, som ger dig möjligheten att se på alla möjliga sorters tv när det passar dig.

Viasats alla kanaler är uppdelade i olika paket och säljs därefter. Du kan välja mellan olika paket som barn, sport, dokumentär och film. Uppdelningen mellan olika kategorier gör att du får de kanaler som passar just dina intressen.

Med Viasat play, eller Viaplay, kan du välja mellan att ha abonnemang, som ger dig möjligheten att se hur mycket tv som helst, eller att köpa filmer och serier styckvis. Det senare är ungefär som att hyra filmer och serier i videobutiken, men utan krångel med att gå dit och tillbaka för att hämta och lämna. För många som har Viasat ingår Viaplay i tjänsten och kostar då ingenting extra. Med Viasat play, eller Viaplay kan du titta på tv också via din dator eller telefon, vilket gör att du aldrig behöver ha en tråkig stund eller missa något intressant program eller någon rolig match.