Viaplay

Viaplay

Prova fritt i 2 veckor!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Viaplay är en play-tjänst med ett stort utbud av filmer, serier, barnunderhållning och sport. De producerar även eget innehåll, Viaplay Originals, som bara finns att se via Viaplay. Viaplay är en prenumerationstjänst som finns tillgänglig via webbläsaren i en dator eller via appen. Appen kan man ladda ner till sin mobila enhet, Apple TV, spelkonsol eller annan kompatibel enhet med internetanslutning. Fastän det krävs en internetanslutning för att kunna nå Viaplays innehåll så kan man även njuta av tjänsten utan. Om man vet att man inte kommer att ha internetanslutning, till exempel under en lång resa, kan man ladda ner innehåll från Viaplay att titta på offline. Man behöver alltså inte alltid ha en internetanslutning för att titta på och njuta av underhållningen. Dessutom kan man nå tjänsten inom hela EU. 

Viaplays utbud

När du är inne på Viaplay kan du lätt navigera dig runt i utbudet. Välj om du vill titta på sport, film, serier, eller program riktade till barn. Utbudet hos Viaplay är bra och blir ständigt bättre. Här hittar du populära tv-serier och filmer, både klassiker och nyheter. Utöver huvudkategori kan du också söka på typ av film eller serie, såsom thriller, drama eller komedi. På samma sätt kan du sortera i sporten mellan fotboll, basket, golf, med mera. På Viaplay kan du också titta på sport live. För att veta vad som går finns det en tablå som gör det lätt att passa sina favoriter och inte missa exempelvis en viktig match.

Viaplay har tre olika paket: Viaplay Film & Serier, Viaplay Sport och Viaplay Total. Om man är ny kund får man prova Viaplay Film & Serier under två veckor helt gratis. 

Viaplay Film & Serier

För den som älskar filmer och serier är det här den perfekta lösningen. Viaplay producerar egna serier, dokumentärer och filmer, men har även ett stort utbud av storfilmer, populära serier och klassiker. Följ din favoritserie vecka för vecka eller bingekolla på alla avsnitt på en gång. 

Viaplay Sport

Viaplay visar den bästa sporten live. Följ de mest spännande fotbollsmatcherna, rafflande hockeymatcher och nagelbitande golfturneringar. I halvlek och mellan sändningarna erbjuder Viaplay ett studioprogram med kunniga programledare och experter som guidar dig igenom sportens höjdpunkter. 

I Viaplay Sport ingår även hela Viaplays serieutbud och barnserier. 

Viaplay Total

Med Viaplay Total får man det bästa av alla världar. Man får all sport, alla filmer, alla barnserier och alla serier. Perfekt för den som inte kan få nog av underhållning. 

Hyr eller köp film hos Viaplay

Man behöver inte ha en prenumeration hos Viaplay för att hyra eller köpa filmer eller serier i deras stora bibliotek. De senaste storfilmerna som precis har gått på bio finns i utbudet tillsammans med gamla favoriter, klassiker och oupptäckta godbitar. 

Om man hyr en film eller serie har man 48 timmar på sig att se den. Och man får förstås se den hur många gånger man vill under den perioden. Köpta filmer får man se hur många gångerna vill, under hur lång tid som helst. De filmerna sparas i ditt personliga bibliotek och finns alltid tillgängliga. 

 

Frågor och svar om Viaplay

Hur mycket kostar det att ha Viaplay?

Viaplay kan du prova helt gratis under två veckor. Klicka dig vidare till Viaplays hemsida via länken högst upp på sidan.

Vad ingår i Viaplay?

Viaplay har två olika paket: Viaplay Film & Serier och Viaplay Total. Med Film & Serier får du tillgång till hela Viaplays utbud av serier och hundratals filmtitlar. Med Total får ddu dessutom tillgång till alla Viaplays sportsändningar och Fighting.

Är Viaplay gratis?

Du kan prova Viaplay Film & Serier helt gratis i två veckor. Om du vill fortsätta med Viaplay efter provperioden kostar tjänsten från 129 kronor i månaden. Läs mer via länken på vår sida.

Vilken sport kan jag se med Viaplay?

Viaplay har rättigheterna att visa Europa League, Premier League, Bundesliga, NHL, European Tour i golf, NFL, FIS Vintersport och Formula 1. Läs mer om sport på TV här.

Kan man se Viafree på Viaplay?

Viafree är en gratis streamingtjänst som finansieras med reklam. Materialet som finns på Viafree kan i de flesta fall inte hittas på Viaplay.