Universal Telecom

4G

Chili mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen Bindningstid
Obegränsad GB
från 129 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen Bindningstid
Obegränsad GB
från 129 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Hallon mobilabonnemang

Halva priset de tre första månaderna!

Fria Samtal, Sms

Ingen Bindningstid
4-100 GB
Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon mobilt bredband

Halva priset de tre första månaderna!Ingen bindningstid
5-200 GB
Från 89 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Vimla mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
3-100
från 100 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Universal Telecom är numera Bredband2.

Universal Telecom erbjuder dig som kund helhetslösningar för internet och hem- och mobiltelefoni. Inom de olika kategorierna har Universal Telecom olika tjänster att erbjuda dig som kund. I dag har Universal Telecom över 100 000 kunder över hela Sverige, och är även aktiva i Holland, Danmark och Frankrike. 

Hemtelefoni

Du som är ute efter hemtelefoni kan få din telefoni via det fasta nätet, eller via ditt bredband. Båda varianterna finns med olika typer av abonnemang, beroende på hur dina telefonvanor ser ut. Du som ringer främst på kvällar och helger, eller kanske mycket utomlands, kan därför välja ditt abonnemang efter dessa vanor. 

Telefoni via det fasta nätet är tryggt, pålitligt och fungerar i de flesta lägen. Med abonnemanget Fastpris ringer man gratis till alla hemnummer och mobiltelefonnummer i Sverige. Om man ringer mycket utomlands finns tillvalstjänsten Universal UTLAND för extra billiga samtalspriser. 

Telefoni via bredbandet är för många en praktiskt och billig lösning om man är ute efter hemtelefoni. Det finns ett abonnemang för den som inte ringer så ofta, Maxi Standard, ett för den som ringer mycket på kvällar och helger, Maxi Fritid, och ett för den som pratar mycket och länge, Maxi Alltid. 

Mobiltelefoni

Även abonnemangen för mobiltelefoni är indelade efter olika typer av vanor. Kanske pratar du mer än du surfar, eller streamat mycket film eller musik. Med Universal Telecom kan du hitta det abonnemanget som passar just dig.

I alla abonnemang från Universal Telecom ingår samtal och meddelanden inom Sverige. Det man behöver tänka på är alltså hur mycket surf man behöver. Det minsta abonnemanget har 3 GB surf och passar den som kanske bara skickar ett mejl då och då. Det största abonnemanget har 100 GB surf och passar den som streamat mycket tv och videor varje dag. Alla abonnemang är utan bindningstid, så om man har valt för lite, eller för mycket, surf kan man alltid byta. 

Bredband

Även bredband finns i flera olika varianter. Du kan välja mellan bredband via mobilnätet eller bredband via stadsnätet. Vilket du ska välja beror dels på dina behov, men också på var du bor och hur utbudet ser ut där. Alla har till exempel inte tillgång till bredband via stadsnätet, då kan mobil bredband vara en bra lösning. 

Universal Telecoms mobila bredband går i 4G nätet och är snabbt och stabilt. Om man vill dela det mobila bredbandet med flera kan man köpa till en WiFi-router. Maxhastigheten ligger på 100 Mbit/s, men beror förstås på hur bra täckning man har för tillfället. 

Universal Telecoms fiber-bredband via stadsnätet är snabbt och stabilt. Man får surfa precis så mycket man vill varje månad till en fast månadskostnad. Hastigheten ligger på mellan 10 Mbit/s och hela 1000 Mbit/s. 

Ytterligare tjänster

Om man vill känna sig säker på webben har Universal Telecom även erbjudanden om antivirus och VPN. Företaget erbjuder allt-i-ett lösningar som skyddar alla enheter i hushållet mot virus och övervakning över internet. Deras tjänster fungerar både för Windows-användare och Mac-användare. 

Universal Telecom är numera Bredband2.