Idag finns det mesta att tillgå på nätet, allt från dagstidningar till de senaste TV-programmen och filmerna. Om du inte har en TV hemma, eller bara har missat ditt favorit TV-program kan du streama TV i din dator, eller på din TV om denna har internetuppkoppling. Det gör att du aldrig mer behöver anpassa dig efter en TV-tablå.

Leverantör Typ Bindningstid Utbud Pris/mån Mer info
Sport & TV/Film 0 mån Film, Serier & Sport Online fr. 99 - 299 kr/mån Mer Info!
Online-TV 0 -12 mån Film, Serier & Sport Online fr. 109 kr/mån Mer Info!
Digital-TV 12 - 24 mån 17 - 63 kanaler fr. 239 - 379 kr/mån Mer Info!
video-on-demand (VOD) 0 mån 1000+ filmer och serier fr. 39kr per film Mer Info!

Många av de stora kanalerna har idag TV på nätet, där de visar TV online. Till exempel finns svt play, tv4 play och så vidare. På dessa hemsidor ligger programmen ofta uppe en viss tid efter att de sänts, så att du ska hinna se dem. Vissa tjänster och program kan du använda och se gratis, medan andra kan kosta lite. Ofta finns abonnemang att ansluta sig till på dessa sidor.

Att titta på TV på nätet är fritt och flexibelt, du behöver inte längre passa några tider eller sitta framför TV:n och vänta på att ett program ska börja. Istället kan du se på TV när det passar dig och ditt schema. Det stora utbudet som samlas online gör också att du kanske hittar något nytt favoritprogram som du annars inte hade upptäckt på TV.