TV online

Allente TV


Månadsvis

12 månader

Från 279 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Discovery+


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Viaplay

Prova fritt i 1 vecka!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

TV4 Play

Gratis tv-paket

Sport, film, serier

Ingen bidningstid

från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Boxer TV

Sänkt pris första 12 månaderna!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Boxer TV

Sänkt pris första 12 månaderna!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

SkyShowtime

Välj årsabonnemang

film & serier

Ingen bindningstid

Hayu

Gratis provperiod

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Disney+


Månadvis

Ingen Bindningstid

HBO Max


Månadsvis

Ingen

Ownit TV


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Idag finns det mesta att tillgå på nätet. Allt från dagstidningar till de senaste tv-programmen och filmerna finns att hitta online. Om du inte har en tv hemma, eller bara har missat ditt favorit tv-program, kan du många gånger streama programmet i din dator, på din tv om denna har internetuppkoppling, i din smartphone, surfplatta eller annan enhet. Tv online har på många sätt revolutionerat tv-tittandet. Man behöver aldrig anpassa sig efter en tv-tablå igen. 

Att titta på tv på nätet är fritt och flexibelt, du behöver inte längre passa några tider eller sitta framför TV:n och vänta på att ett program ska börja. Istället kan du se på tv när det passar dig och ditt schema. Det stora utbudet som samlas online gör också att du kanske hittar något nytt favoritprogram som du annars inte hade upptäckt på tv.

Tv-kanaler online

Många av de stora kanalerna har idag en play-tjänst där de visar tv online. Exempel är SVT som har SVT Play, TV4 som har TV4 Play och Kanal 5 som har Discovery+. Dessa play-tjänster finns tillgängliga via en webbläsare eller via en app. Många av programmen som visas på de reguljära sändningarna går även att se via kanalens play-tjänst. Alla program på SVT Play är gratis och visas utan reklam, men på övergiva play-tjänster får man stå ut med reklamavbrott om man inte är prenumerant. Det finns även program som endast visas via play-tjänsterna. 

Som prenumerant på en tv-kanals play-tjänst får man tillgång till ett stort programbibliotek, med både gamla och nya program. Man slipper dessutom reklamavbrott. 

Tv online för sportälskaren

Det finns hur mycket sport att titta på som helst. Via play-tjänster kan man få tillgång till alla spännande fotbollsmatcher, hockeymatcher, cykeltävlingar och golftävlingar. 

TV4 Play har flera olika kanaler dedikerade helt till sport i sitt utbud. Sportkanalen, TV4 Tennis, TV4 Fotboll, TV4 Hockey, TV4 Motor och fyra olika live-kanaler ger en all sport man kan önska sig. 

Viasat har en sportkanal som visar den bästa fotbollen, ishockeyn och mycket annat. Sporten sänds live och kunniga expert och kommentatorer guidar dig genom sändningarna. De har dessutom en tillvalskanal för golf-älskare, Viasat Golf. 

Discovery+ (tidigare Dplay) erbjuder även sport för alla sportälskare. Via sin play-tjänst visar de livefotboll i världsklass med expertkommentatorer. 

Tv online för film- och serie-älskaren

Det har aldrig varit lättare än nu att konsumera de bästa filmerna och serierna direkt från sin tv-soffa. 

Netflix erbjuder en mängd filmer och serier från hela världen, och även egenproducerat innehåll. Netflix finns inte som separat tv-kanal utan är en streamingtjänst. 

TV4 Play har specifika kanaler för den som älskar film och serier. Med TV4 Guld, TV4 Stars, TV4 Hits och TV4 Film får man tillgång till de nyaste serierna och storfilmerna, men även klassiker och gamla favoriter. 

HBO Max erbjuder likt Netflix egenproducerade filmer och serier, men även annat innehåll. Streamingtjänsten har producerat storserier som Game of Thrones, Succession och Girls. 

SkyShowtime har ett stort utbud av storfilmer och serier i sitt utbudet. Det är en streamingtjänst där man själv väljer vad man vill se, när man vill se det. 

 

Frågor och svar om TV online

Vilken sportkanal är bäst?

De olika kanalerna har olika rättigheter, så vilken sportkanal som är bäst beror på vilken sport du vill se. På vår sida om sport på TV hittar du mer information om sportkanaler och rättigheter.

Vilken streamingtjänst är bäst för film och serier?

TV4 Play, Viaplay, Netflix och HBO Max är några streamingtjänster som är bra för film- och serie-älskare. Här hittar du en lista på alla streamingtjänster i Sverige och deras utbud.

Hur ser jag på TV via internet?

Med hjälp av playtjänster kan du se på TV online via internet. Du kan nå ett företags playtjänster via deras app eller webbplats. om du har en smart TV kan du ladda ner appen till din TV och titta direkt. Läs mer om TV online på vår sida.

Kan jag streama tv-kanaler?

Ja, de flesta TV-kanaler finns att streama. SVTs kanaler är gratis och nås via SVT Play. Övriga kanaler behöver man ett abonnemang för att komma åt. Du hittar de TV-abonnemang vi rekommenderar i tabellen högst upp på sidan.

Vilka playtjänster finns?

De allra flesta tv-bolag har playtjänster som nås online. Operatörer som Boxer, Ownit och Telenor har också playtjänster. Läs mer om streamingtjänster och playtjänster här.