Tv-abonnemang

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Canal Digital TV

Gratis första 2 månaderna!

Månadsvis

24 mån

från 269:- kr
LÄS MER & BESTÄLL

C More

Prova gratis första perioden!

Sport, Film, TV4 mm

Ingen bidningstid

från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Viaplay

Prova fritt i 2 veckor!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Boxer TV

Sänkt pris första 12 månaderna!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Viasat TV

Kampanjpris i 12 månader!

Månadsvis

24 månader

Från 269 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Comhem TV

Rabatterat pris första 12 månaderna!

Månadsvis

12 månader

Från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Disney+


Månadvis

Ingen Bindningstid

Dplay


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Penny Play


Hundratals filmer och serier

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hayu

Prova fritt i en månad!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Ownit TV


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

En av de apparater som i en del hushåll används mest är tv:n. Framför tv:n äter vi måltider, umgås, slappar och ibland får den också stå på i bakgrunden även när vi inte tittar. I takt med att vårt tittande på tv har utvecklats, har också tekniken och tv:ns teknik utvecklats. Idag erbjuder flera olika aktörer tv-abonnemang och man kan välja och vraka mellan olika kanalpaket och play-tjänster. Play-tjänster gör det möjligt att titta på tv-program, filmer, serier och sport var man än är och på det sätt som passar en själv bäst. Det har aldrig varit så roligt, och enkelt, att titta på tv som nu.  

Om man tycker om att titta mycket på tv kan det vara en bra idé att teckna ett tv-abonnemang. Med ett abonnemang kan man få ett brett utbud, som man ofta kan påverka själv beroende på leverantör. Om man till exempel är intresserad av sport kan man välja ett abonnemang med extra sport-kanaler, och om man är intresserad av film och serier kan man välja ett abonnemang med särskilt fokus på den typen av underhållning. Det är alltid viktigt att jämföra olika abonnemang för att hitta det som passar dig bäst. 

Jämför olika leverantörer av TV-abonnemang

Det finns en mängd olika leverantörer när det kommer till tv och tv-abonnemang. Många av de stora telekomföretagen som Telia och Telenor erbjuder även tv-abonnemang. Utöver dessa finns stora aktörer som Boxer, Com Hem, Viasat, Canal Digital och C More bland andra. 

Boxer

Företaget Boxer säljer bredband men även tv-abonnemang. Idag är Boxer en del av Com Hem, men säljer fortfarande sina tjänster under egen flagg. Boxer erbjuder fyra olika kanalpaket: TV Flex  8, TV Flex 16, TV Mix och TV Max. Flex-paketen ger basutbudet plus 8 eller 16 valbara kanaler ur Com Hems utbud. Basutbudet av tv-kanaler har alla hushåll tillgång till. Det är SVTs kanaler, TV4 och TV6. TV Mix ger Com Hems populäraste kanaler och TV Max ger hela Com Hems utbud. 

Viasat

Viasat levererar tv via parabol eller fiber. De erbjuder även bredband och telefoni. De erbjuder en mängd olika kanalpaket som passar både den som bara vill ha några kanaler och den som vill ha alla. I kanalpaketen ingår även play-tjänster från utvalda kanaler. 

Som kund hos Viasat kan man även få tillgång till streamingtjänsten Viaplay. Viaplay ger tillgång till massa livesport, filmer, tv-serier, barnprogram och annan underhållning. För att kunna streama via Viaplay krävs en internetuppkoppling. Man kan streama via sin dator, mobiltelefon, surfplatta, Apple TV, Chromecast eller annan kompatibel enhet. 

Com Hem

Com Hem erbjuder digital-tv med flera olika kanalpaket som passar både filmälskaren och den som bara vill titta ibland. I TV Bas ingår basutbudet, i TV Silver Flex får man välja sina favoritkanaler och i TV Guld ingår den bästa underhållningen. Hos Com Hem kan man även välja till tjänster från Viasat och C More. 

Telia

Telia är Sveriges största företag när det kommer till telekommunikation, men de erbjuder även tv-abonnemang. Deras tv-abonnemang är fullproppade med de populäraste tv-kanalerna och ett brett utbud av play-tjänster med filmer och serier. 

Populäraste Tv-abonnemangen just nu
Leverantör Typer Bindningstid Utbud Pris/mån Mer info
Boxer Digital-TV 12 – 24mån 17 – 63 kanaler 129 – 299 kr Mer info!
Bredbandsbolaget Fiber, ADSL 12 – 24mån 21 – 62 kanaler 169 – 509 kr Mer info!
C sports Online-TV 0 – 12mån Livesport på webben 399 Mer info!
Magine Online-TV 0mån Live TV på dator, mobil, plattor 99 Mer info!
Telia Bredband 12 – 24mån 7 – 48 kanaler 49 – 278 kr Mer info!
Canal Digital Parabol, Kabel-TV 24mån 21 – 68 kanaler 198 – 748 kr Mer info!
Viasat Parabol 24mån 41 – 79 kanaler 225 – 515 kr Mer info!