Tv-abonnemang

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Discovery+


Månadsvis

Ingen bindningstid

C More

Prova gratis första perioden!

Sport, Film, TV4 mm

Ingen bidningstid

Viaplay

Prova fritt i 2 veckor!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Boxer TV

Sänkt pris första 12 månaderna!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hayu

Gratis provperiod

Månadsvis

Ingen bindningstid

Disney+


Månadvis

Ingen Bindningstid

Ownit TV


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

En av de apparater som i en del hushåll används mest är tv:n. Framför tv:n äter vi måltider, umgås, slappar och ibland får den också stå på i bakgrunden även när vi inte tittar. I takt med att vårt tittande på tv har utvecklats, har också tekniken och tv:ns teknik utvecklats. Idag erbjuder flera olika aktörer tv-abonnemang och man kan välja och vraka mellan olika kanalpaket och play-tjänster. Play-tjänster gör det möjligt att titta på tv-program, filmer, serier och sport var man än är och på det sätt som passar en själv bäst. Det har aldrig varit så roligt, och enkelt, att titta på tv som nu.  

Om man tycker om att titta mycket på tv kan det vara en bra idé att teckna ett tv-abonnemang. Med ett abonnemang kan man få ett brett utbud, som man ofta kan påverka själv beroende på leverantör. Om man till exempel är intresserad av sport kan man välja ett abonnemang med extra sport-kanaler, och om man är intresserad av film och serier kan man välja ett abonnemang med särskilt fokus på den typen av underhållning. Det är alltid viktigt att jämföra olika abonnemang för att hitta det som passar dig bäst. 

Jämför olika leverantörer av TV-abonnemang

Det finns en mängd olika leverantörer när det kommer till tv och tv-abonnemang. Många av de stora telekomföretagen som Telia och Telenor erbjuder även tv-abonnemang. Utöver dessa finns stora aktörer som Boxer, Com Hem, Viasat, Canal Digital och C More bland andra. 

Boxer

Företaget Boxer säljer bredband men även tv-abonnemang. Idag är Boxer en del av Com Hem, men säljer fortfarande sina tjänster under egen flagg. Boxer erbjuder fyra olika kanalpaket: TV Flex  8, TV Flex 16, TV Mix och TV Max. Flex-paketen ger basutbudet plus 8 eller 16 valbara kanaler ur Com Hems utbud. Basutbudet av tv-kanaler har alla hushåll tillgång till. Det är SVTs kanaler, TV4 och TV6. TV Mix ger Com Hems populäraste kanaler och TV Max ger hela Com Hems utbud. 

Viasat

Viasat levererar tv via parabol eller fiber. De erbjuder även bredband och telefoni. De erbjuder en mängd olika kanalpaket som passar både den som bara vill ha några kanaler och den som vill ha alla. I kanalpaketen ingår även play-tjänster från utvalda kanaler. 

Som kund hos Viasat kan man även få tillgång till streamingtjänsten Viaplay. Viaplay ger tillgång till massa livesport, filmer, tv-serier, barnprogram och annan underhållning. För att kunna streama via Viaplay krävs en internetuppkoppling. Man kan streama via sin dator, mobiltelefon, surfplatta, Apple TV, Chromecast eller annan kompatibel enhet. 

Com Hem

Com Hem erbjuder digital-tv med flera olika kanalpaket som passar både filmälskaren och den som bara vill titta ibland. I TV Bas ingår basutbudet, i TV Silver Flex får man välja sina favoritkanaler och i TV Guld ingår den bästa underhållningen. Hos Com Hem kan man även välja till tjänster från Viasat och C More. 

Telia

Telia är Sveriges största företag när det kommer till telekommunikation, men de erbjuder även tv-abonnemang. Deras tv-abonnemang är fullproppade med de populäraste tv-kanalerna och ett brett utbud av play-tjänster med filmer och serier.