Tre är den fjärde största operatören för mobilnät i Sverige. Operatören har funnits i Sverige i över 10 år och har det största 3G-nätet, dock har man på senare år också börjat bygga ut sitt 4G-nät. Som med de flesta teleoperatörer har du med Tre som bäst täckning och uppkoppling inne i städer, där nätet är bättre och har högre kapacitet. Hos Tre kan du använda dig at Tre kontantkort, Tre abonnemang och Tre mobilt bredband.

Med ett 3 kontantkort fyller du på din telefon med pengar när du behöver det. Du kan använda telefonen som vanligt så länge som den är laddad. Med kontantkortet följer första gången ett nummer med, du kan sedan fylla på det numret med pengar så att du inte behöver byta kontantkort så fort pengarna är slut. Med ett 3 abonnemang kan du istället ringa, sms:a och surfa helt efter behag. Du väljer storleken på ditt abonnemang efter dina vanor och ditt behov. I 3 abonnemang ingår allt som oftast en telefon i priset.

Tre har också mobilt bredband. Precis som med telefonabonnemangen finns abonnemang för surf, indelade efter hur mycket du surfar.