Tre

4G

Tre mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen bindingstid
5-obegränsad GB
från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Tre mobilt bredband
Ingen bindningstid
15-obegränsat
från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen Bindningstid
Obegränsad GB
från 129 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili mobilt bredband
Ingen bindningstid
Obegränsad GB
från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Hallon mobilabonnemang

Halva priset de tre första månaderna!

Fria Samtal, Sms

Ingen Bindningstid
4-100 GB
Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon mobilt bredband

Halva priset de tre första månaderna!Ingen bindningstid
5-200 GB
Från 89 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Mobiloperatören Tre är en av de största operatörerna på den svenska marknaden. Tre erbjuder mobilabonnemang, kontantkort och bredband. De har även en webbshop med mobiltelefoner, surfplattor och tillbehör. Mobiloperatören Hallon är ett systerbolag till Tre. Hallons kunder går i samma mobilnät som Tres kunder. 

Tre startade under 2000 och har sakta men säkert växt sig större och större. 2003 kom operatören till Sverige.

Mobilabonnemang 

I Tres mobilabonnemang ingår, precis som i de flesta andra operatörernas abonnemang, alla samtal och sms inom Sverige. När det kommer till surf har Tre fem olika nivåer. Man kan välja på mellan 2 GB per månad upp till obegränsat. Med Tres abonnemang får man surfa inom EU med samma villkor som om man surfade hemma i Sverige – perfekt när man åker på semester. 

Om man vill köpa en ny mobiltelefon kan man göra det tillsammans med sitt abonnemang hos Tre. Telefonen köper man då på avbetalning under två år. I Tres webbshop finns alla de nyaste och populäraste telefonerna. 

Kontantkort

Tres kontantkort kallas 3Kontant och kan användas både i mobiltelefonen och till det mobila bredbandet. 

3Kontant till mobiltelefonen finns i fyra olika utföranden: 3Fastpris, 3Global, 3Pott och Extra data. 3Fastpris ger antingen ett begränsat antal samtalsminuter eller helt fria samtal beroende på hur mycket pengar man laddar sitt kontantkort med. Alla laddningar ger fria sms och är giltiga under 30 dagar. Priset på 3Fastpris beror på hur mycket surf som ingår i laddningen. 3Global ger extra billiga samtal och sms till utlandet. Laddningen är giltig under 30 dagar. 3Pott är ett klassiskt kontantkort. Det innebär att man får ringa, sms:a och surfa upp hela beloppet man laddat med. Alla samtal och sms inom Tres nät är gratis, övriga har ett minutpris. Extra data är en påfyllning med 1 GB surf till mobiltelefonen. 

Tre erbjuder även kontantkort för mobilt bredband. Man kan välja om man behöver surf under en till 90 dagar, och surfmängden ligger på mellan 1 GB och 200 GB. Med Tres kontantkort för mobilt bredband får man surfa i både 3G och 4G nätet beroende på vad som finns tillgängligt där du befinner dig. 

Bredband

Tre erbjuder bredbandslösningar över mobilnätet som fungerar både om man är på språng och hemma. 

I hemmalösningen, 3Bredband Hemma, får man en router som gör det möjligt att dela bredbandet med hela familjen. Bredbandet använder mobilnätet, så hur snabbt bredband man har hemma beror på hur täckningen ser ut där man bor. 3Bredband Hemma finns med obegränsad surf. 

Tres mobila bredband kallas 3Bredband Go. Den här typen av bredband är en perfekt lösning om man behöver ett bredband under en begränsad tid, till exempel om man ska ut och resa eller vill ha bredband under vistelsen i sommarstugan eller på båten. Man kan använda bredbandet i en surfplatta eller i en bärbar router. Med en bärbar router kan flera njuta av bredbandet samtidigt. Tres mobila bredband har en normalhastighet på mellan 10 och 50 Mbit/s. Men hastigheten påverkas av var du befinner dig och hur nära du är en mobilmast.

 

Frågor och svar om Tre 

Har Tre pensionärsrabatt?

Nej, Tre har inte pensionärsrabatt eller seniorrabatt. Om du är ute efter ett mobilabonnemang med seniorrabatt rekommenderar vi istället Hallon. Hallon är ett dotterbolag till Tre med bättre priser och rabatt till alla seniorer över 55. Läs mer om Hallon här.

Vad kostar Tres abonnemang?

Tres mobilabonnemang kostar från 199 kronor i månaden. Om du vill ha ett billigare mobilabonnemang i samma mobilnät rekommenderar vi Hallon eller Chilimobil som använder samma nät. Läs mer om Hallon här och Chilimobil här.

Vad kostar obegränsad surf hos Tre?

Tre har ett mobilabonnemang med obegränsad surf. Det kostar 499 kronor i månaden. Du hittar mer information om Tre och obegränsad surf i tabellen högst upp på vår sida.

Har Tre studentrabatt?

Nej, Tre erbjuder inga abonnemang med studentrabatt. Tres dotterbolag Hallon har dock fina abonnemang med rabatt för studenter och barn under 18 år. Läs mer om Hallon här och studentabonnemang här.

Vad kostar mobilt bredband hos Tre?

Tre erbjuder mobilt bredband från 149 kronor i månaden. De har abonnemang med upp till obegränsad surf. Läs mer om Tre och deras erbjudanden på vår sida.