Tidningsabonnemang med premie

Det är vanligt att tidningar och magasin lockar med fina premier när man börjar prenumerera på en ny tidning. Det kan till exempel handla om att man får hem fem nummer är ett magasin, och på köpet får man en härlig duschtvål, ett doftljus eller fina glas. Premier är bra för tidningar för att locka nya kunder, men det är även ett ypperligt tillfälle för dig som kund att fynda. För ett lågt pris får man nämligen både underhållning och en ny sak som man kanske behöver eller är nyfiken på. 

[adservice-comparison-feed feed=alltom]

Vilka tidningar och magasin erbjuder premier?

Premier kan se väldigt olika ut beroende på vad det är för tidning de kommer tillsammans med. Modemagasin och livsstilsmagasin brukar erbjuda kroppsvård, smink och annat som kan öka välmåendet. Vetenskapstidningar och teknikmagasin erbjuder istället spännande nya prylar. Att premien matchar målgruppen för magasinet eller tidningen är förstås viktigt – man vill ju njuta av både innehållet i tidningen och premien.

Tidningar och magasin

Det är allra vanligast att tidningar och magasin som kommer ut en gång i veckan eller en gång i månaden erbjuder premier till nya prenumeranter. Samma magasin kan erbjuda flera olika premier samtidigt. Då är det viktigt att se över alla erbjudanden och hitta det som passar en själv allra bäst. Ett populärt modemagasin kan till exempel erbjuda ett lyxigt kit med hudvård i ett erbjudande och väldoftande doftljus i ett annat. Många gånger är premien värd flera hundra kronor, medan prenumerationen och premien bara kostar ett par hundralappar tillsammans. Ett perfekt tillfälle att fynda alltså. 

Nyhetstidningar

Det är inte lika vanligt att nyhetstidningar som publiceras varje dag erbjuder premier – men det händer såklart. Dagliga nyhetstidningar brukar istället erbjuda fina rabatter under första tiden man prenumererar. Det kan till exempel handla om att man får de första veckorna gratis eller till ett väldigt rabatterat pris. Om man tycker om dagstidningen är det bara att fortsätta med en vanligt prenumeration. Om man vill avsluta är det ofta enkelt att säga upp prenumerationen utan någon bindningstid. 

Titlar som brukar erbjuda premier

Det finns många tidningar och magasin som återkommande erbjuder fina premier om man hoppar på en kortare prenumeration. Magasin som Sköna hem, Lantliv och Allt i Hemmet erbjuder ofta fina inredningsdetaljer. Teknikmagasin som PC-tidningen, Illustrerad Vetenskap och Teknikens Värld erbjuder många gånger spännande prylar som blodtrycksmätare eller hörlurar. Modemagasin och livsstilsmagasin som Damernas Värld, Tara och Amelia har ofta premier som hudvård, smink och kroppsvård. 

Kom ihåg att erbjudanden och premier inte varar för alltid. Om du funderar på att slå till på ett visst erbjudande eftersom du är sugen på premien är det bäst att slå till nu och inte vänta. Erbjudanden försvinner med jämna mellanrum och byts ut till andra. 

Kom ihåg att säga upp din prenumeration

Det är viktigt att läsa villkoren när man påbörjar en ny prenumeration – varesig det handlar om en med premie eller en utan. Ibland fortsätter nämligen abonnemanget efter det initiala erbjudandet har tagit slut. Då fortsätter man att få hem tidningen i brevlådan varje dag, vecka eller månad. Man får dessutom många gånger betala standardpriset istället för det förmånliga pris man såg när man hoppade på erbjudandet. 

Det är dock inte alltid abonnemanget fortsätter efter erbjudandeperioden. I de flesta fall får man hem det antal tidningar som man såg i erbjudandet, sen avslutas abonnemanget automatiskt. Men det är alltid viktigt att kolla och komma ihåg att säga upp sin prenumeration i tid om man inte vill fortsätta. 

 

Frågor och svar om tidningsabonnemang med premie

Vilka tidningar brukar ha premier?

Sköna hem, Lantliv, Allt i hemmet, Illustrerad Vetenskap, PC-tidningen, Teknikens Värld, Damernas Värld, M-Magasin och Amelia är exempel på tidningar och magasin som brukar ha erbjudanden med premier.

Vilka tidningar brukar ha Rörstrand som premie?

Livsstilsmagasin, inredningsmagasin och matmagasin brukar ha premier från Rörstrand. Exempel på titlar är Allt om mat, Hembakat, Lantliv, Gård & Torp och Sköna hem.

Hur avslutar jag en prenumeration på en tidning?

Du kan antingen kontakta tidningens kundtjänst eller avsluta prenumerationen själv via Mina sidor. Hur du ska gå till väga beror på vilken tidning du prenumererar på.

Vilka tidningar brukar ha Iittala som premie?

Magasin med fokus på hem, mat och inredning brukar ha Iittala som premie. Titlar som kan vara aktuella är Allt om mat, Lantliv, Sköna hem och Amelia.

Vilka tidningar har smink som premie?

Smink och hudvård kan man få som premie med tidningar med innehåll om hälsa, skönhet, mode och livsstil. Titlar som Tara, Damernas Värld, M-Magasin, Topphälsa, Mama och Amelia kan vara aktuella. Du hittar titlar med skönhetspremier i listan på vår sida.