Telness

4G

Telness mobilabonnemang

Företagsabonnemang

Månadsvis

Ingen bindningstid
3-100 GB
från 229 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telness abonnemang riktar sig särskilt till entreprenörer och företagare. Företaget använder Telias mobilnät så vill du ha det bästa nätet men till lägre pris ska du titta lite extra på Telness. Förutom abonnemang erbjuder operatören även mobilt bredband och mobil växel.

Telness mobilabonnemang och surf

Telness erbjuder fyra mobilabonnemang från 3 GB till 100 GB. Mobilabonnemangen är utan bindningstid och uppsägningstid. All oanvänd surf kan sparas så länge abonnemanget finns kvar. Kostnaden för företagets samtliga abonnemang hamnar på en enda faktura.

Nöjdhetsgaranti

Skulle du inte vara nöjd med Telness tjänster kan du med deras nöjdhetsgaranti få en del pengar tillbaka, oftast gäller då den senaste månadens fasta avgifter.

Mobil växel

Med en mobil växel kan ingående samtal kopplas till en medarbetare som är ledig att kunna svara. Man får också en mycket enkel administration av företagets alla mobilabonnemang. Det är enkel, digital och prisvärd lösning som är helt utan bindningstider och uppsägningstider.

Med tjänsten kan företaget använda ett specifikt växelnummer så att företagets alla kunder kan ringa ett och samma nummer och därefter kopplas kunden vidare till någon som finns tillgänglig att kunna svara. Prioriteringsordning kan man själv ställa in för hur samtalen ska kopplas. Är det ingen som har möjlighet att svara så tar en telefonsvarare emot samtalet.

För att skaffa och nyttja alla funktioner i denna mobila växel behöver endast en på företaget ha ett abonnemang hos Telness och teckna tilläggstjänsten Växelnummer.

Enastående support hos Telness

Telness har gjort ett stort intryck när det kommer till deras support. Företaget har satsat på att svara snabbt och de har mycket kunnig personal som sitter och svarar på kundernas frågor. Du kan nå kundsupporten både via telefon och chatt. För den som inte har tid att sitta i telefonkö kan man också be att få bli uppringd. För mer generella frågor finns det även god hjälp via deras hemsida med både guider, frågor och svar.

Vanliga frågor och svar om Telness

Vilket nät använder Telness

Telness har inget eget mobilnät utan hyr in sig på Telias nät. Det är det mobilnät som har allra bäst täckning över Sverige.

Har Telness abonnemang för privatpersoner?

Nej, operatören riktar sig enbart till företagare och entreprenörer. För ett privat abonnemang har vi samlat billiga mobilabonnemang här.

Har Telness någon telefonsupport?

Ja, de har en telefonsupport där de flesta nästan får svar direkt. Förutom det går det att få support via chatt eller så kan man själv leta upp en hel del svar genom deras kunskapsbank.

Kan man köpa mobil hos Telness?

Nej, Telness har i dagsläget ingen försäljning av mobiltelefoner.

Har Telness någon bindningstid?

Nej, du slipper både bindningstid och uppsägningstid när du är kund hos Telness.