Telia

4G

Fello mobilabonnemang

Halva priset första månaderna!

Fria samtal & Sms

Ingen Bindningstid
2-22GB
från 95 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Halebop mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen bindningstid
2-40GB
från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Halebop bredband


Månadsvis

Ingen bindningstid
100/100 - 500/500
Från 329 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telia, eller Telia Sonera, är Sveriges största operatör vad gäller telekommunikation i Sverige. Det gäller både om man räknar i omsättning och i antal kunder. Företaget härstammar från det gamla televerket och säljer idag tjänster och anslutning inom fast telefon, internet, datakommunikation, tv, bredbandstelefoni samt mobiltelefoni. Deras tjänster riktas till såväl privatpersoner som till företag och organisationer. Operatören Halebop är även en del av Telia-koncernen. 

Telias utbud

I och med det breda utbudet som Telia har kan du hos dem hitta i princip allt du behöver när det gäller uppkoppling i ditt hem. Oavsett om du behöver tv, bredband eller mobil och abonnemang finns det tjänster hos Telia. Om du samlar flera tjänster hos Telia kan du dessutom få ett mer för dina pengar. Telia erbjuder till exempel mer surf och ett snabbare bredband om man har både ett mobilabonnemang och ett abonnemang för bredband hos Telia. 

TV och play-tjänster

Telias tv-tjänster finns i flera olika paket, där man kan välja hur många kanaler man vill ha. I paketen Stor och Lagom får man mellan 24 och 43 kanaler, och man får dessutom tillgång till flera av kanalernas play-tjänster. Då kan man njuta av tv-underhållningen precis när, och hur, man vill. 

Telia Play är en tjänst som endast ger tillgång till play-tjänster. Populära film- och serie-tjänsten HBO Max ingår bland annat. HBO Max erbjuder egenproducerade serier i världsklass som många gånger blir snackisar över hela världen. 

Som Telia-kund kan man även välja till tjänster från C More och Viasat. 

Bredband

Telia erbjuder både fast bredband och mobilt bredband. Det fasta bredbandet går via fiber eller telejacket beroende på vad som finns tillgängligt i just din bostad. Telias bredband via telejacket har en hastighet på mellan 30 och 60 Mbit/s. Bredbandet via fiber har en hastighet på mellan 100 och 1000 Mbit/s. 

Telias mobila bredband har en stabil täckning över stora delar av Sverige. Man kan använda det både i hemmet, om man till exempel inte har tillgång till bredband via fiber eller telejacket, och som en mer portabel lösning.  

Mobilabonnemang

Telia mobil och Telia abonnemang erbjuder dig de senaste telefonerna och tekniken med abonnemang utformade efter olika behov. Kanske ringer du mest, eller så är det väldigt viktigt för dig att du har bra surf på din telefon. Hos Telia kan du välja mellan att teckna abonnemang med medföljande telefon, eller ensamma abonnemang.

Telia har abonnemang för den som surfar mycket med obegränsad surf och för den som surfar mindre med bara ett par GB varje månad. I alla abonnemang ingår fri surf på sociala medier och fria samtal och mess. Är man under 28 år får man dessutom en fin ungdomsrabatt. 

Kontantkort 

Telia erbjuder kontantkort. Kontantkorten fungerar i mobiltelefoner för att ringa, messa och surfa och i en router för att kunna surfa via mobilnätet. Hur mycket man än laddar sitt kontantkort med så får man alltid fria samtal och sms. Surfmängden ligger på mellan 1 och 18 GB och gäller från en vecka upp till ett halvår. 

 

Frågor och svar om Telia

Vad kostar abonnemang hos Telia?

Telia har bland de dyraste abonnemangen på marknaden i Sverige. Om du är intresserad av att använda Telias mobilnät men betala lite mindre rekommenderar vi Halebop. Du hittar prisinformation i tabellen högst upp på vår sida, och här hittar du mer information om Halebop.

Har Telia seniorrabatt?

Nej, Telia har ingen seniorrabatt eller pensionärsrabatt på sina abonnemang. Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang och är över 55 år hittar du mer information om seniorabonnemang här på vår sida.

Har Telia studentrabatt?

Ja, Telia ger unga vuxna och studenter upp till 28 år rabatt på abonnemanget Telia Mobil. Rabatten ligger på 50 kronor i månaden. Läs mer om abonnemang med studentrabatter här.

Har Telia fri surf?

Ja, Telia har ett mobilabonnemang med obegränsad surf och ett abonnemang för mobilt bredband med obegränsad surf. Om du letar efter billigare alternativ har vi en topplista över de bästa abonnemangen med fri surf här.

Får man surfa fritt på sociala medier med Telia?

Ja, Telia erbjuder fri surf i sociala medier i Sverige och hela EU om man har deras abonnemang Telia Mobil. Du surfar fritt på Facebook, Twitter, Instagram, Kik, Messenger, LINE, WhatsApp, Pinterest, Welcome App och Snapchat.