Telenor ASA är en norsk teleoperatör, och är där ett av landets största börsnoterade bolag. I Sverige är Telenor ASA verksamma inom telefoni genom bland annat Telenor Sverige AB. Telenor erbjuder tjänster inom mobil telefoni, fast telefoni och dator. De vänder sig både till privatpersoner och till företag. Du kan till exempel ha ett Telenor abonnemang till din mobiltelefon eller ett Telenor mobilt bredband hemma. Med Telenor har du också tillgång till 4G-nät.

Telenor abonnemang är indelade i olika storlekskategorier, för att du ska kunna välja det som passar dig och dina behov bäst. Skalan går från xs till xl och det är främst datatrafiken som blir större, då Telenor i allmänhet har fria sms och samtal i sina abonnemang. Om du vill ha mycket Telenor surf ska du välja det största abonnemanget, som ger dig 5 GB surf i månaden.

Hos teleoperatören finns också Telenor mobilt bredband att tillgå. De mobila bredbanden i abonnemangsform från Telenor finns i storlekarna small, medium och large, men du kan också köpa mobilt bredband på kontantkort om du till exempel bara behöver det tillfälligt. Hos Telenor kan du också köpa din nya telefon eller surfplatta tillsammans med ditt nya abonnemang.

Här kan du läsa mer om Telenor och prova deras tjänster >>