Telenor

4G

Telenor mobilabonnemang


Fria Sms & Samtal

Ingen bindningstid
3-obegränsad GB
från 219 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor bredband

Rabatt första året!

Månadsvis

Ingen bindningstid
100-1000
från 299 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Telenor mobilt bredband


Surfa fritt

Ingen bindningstid
40-200 GB
från 249 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Vimla mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
3-100
från 110 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Telenor är i grunden ett norskt bolag, som även har byggt ut sina tjänster till Sverige. Bolaget är idag ett av Norges största börsnoterade bolag och en av de ledande bolagen inom telekommunikation i Sverige. Telenor Sverige erbjuder tjänster inom mobiltelefoni, bredband, mobilt bredband och tv och streaming. Företaget säljer även mobiltelefoner tillsammans med sina abonnemang. De vänder sig både till privatpersoner och till företag. 

Mobilabonnemang

Telenor erbjuder sex olika storlekar på sina mobilabonnemang. I alla abonnemang ingår fria samtal och sms inom Sverige, så det man behöver välja är hur mycket surf man vill ha. I det minsta abonnemanget ingår 3 GB surf och i det största är surfen obegränsad. 

Telenor Familj

Telenor Familj är en abonnemangslösning för familjer, eller för de man väljer att kalla familj. Abonnemanget kan man dela med flera personer för att få en billigare månadskostnad. Det är dock viktigt att veta att den surf man väljer delar man på inom familjen

Kontantkort

För den som inte är sugen på ett abonnemang erbjuder Telenor även kontantkort. De har idag tre olika varianter: Fastpris, Fastpris Hello! och Rörligt. Med Fastpris har man fria samtal och sms, sen kan man välja på en surf mellan 0,5 GB och 100 GB. Fastpris Hello! är en bra lösning om man ringer många samtal utomlands. Minuter till Mellanöstern, EU och USA ingår, och även samtal och sms inom Sverige. Rörligt är en bra lösning för den som ringer sällan. Kontantkortet laddas med önskat belopp, sen använder man de pengarna till att ringa samtal, skicka sms och surfa. 

Mobiltelefoner

I Telenors webbshop finns alla de nyaste och populäraste mobiltelefonerna. De har de senaste modellerna från Apple, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus och Doro. Telefonerna kan man köpa på avbetalning tillsammans med ett av Telenors mobilabonnemang. Telenor har även en tjänst som gör det möjligt att byta mobiltelefon efter ett år om man är sugen på att testa en ny modell. 

Bredband

Telenor erbjuder bredband via fiber, ADSL och mobilnätet. Hur snabbt bredband du kan få när det kommer till fiber och ADSL beror på hur och var du bor. Telenor erbjuder hastigheter på upp till 1000 Mbit/s. I alla fasta bredband ingår även en router. 

Mobilt bredband

Telenors mobila bredband gör det möjligt att surfa precis var man vill. Perfekt om man har ett fritidshus eller pendlar långt till jobbet med tåg eller buss. Bredbandet finns i tre olika storlekar: 40 GB, 100 GB och 200 GB. Det mobila bredbandet kan antingen användas i en surfplatta, till exempel en iPad, eller tillsammans med en router så att flera kan använda bredbandet samtidigt.

När man beställer ett mobilt bredband från Telenor får man hem ett SIM-kort. Det här SIM-kortet kan man sen placera i en surfplatta eller mobil router. 

TV

Telenor erbjuder även tv-paket och play-tjänster. De har fyra olika tv-paket: Tv Bas, Tv Mellan, Tv Stor och Tv Premium. I alla paket ingår Telenor Stream som gör det möjligt att njuta av tv i sina mobila enheter eller en Apple TV eller Chromecast. Man kan även välja att lägga till populära streamingtjänsten som, TV4 Play HBO Max och Viaplay. 

 

Frågor och svar om Telenor

Vad kostar Telenor?

Telenors mobilabonnemang kostar från 219 kronor i månaden. I tabellen högst upp på vår sida hittar du mer information om Telenors abonnemang, priser och erbjudanden.

Vilka abonnemang har Telenor?

Telenor har mobilabonnemang med fria samtal och mess inom EU, och från 4 GB surf upp till obegränsat. Läs mer om Telenors abonnemang på vår sida.

Vad ingår i ett abonnemang från Telenor?

I ett telefonabonnemang från Telenor får du fria samtal och sms inom Sverige, sen den surfmängd du valt. Du kan välja mellan 4 GB upp till obegränsad surf. Använd länken på vår sida för att läsa mer hos Telenor.

Har Telenor surfpott?

Ja, du kan köpa ett sim-kort med endast surf hos Telenor. Surf-kortet lägger du till på ditt vanliga Telenorsabonemang. Du delar ditt huvudabonnemangs surfpott med ditt surf-simkort.

Har Telenor studentrabatt?

Ja, Telenor har studentrabatt på bredband via Mecenat. Om du är ute efter mobilabonnemang med studentrabatt hittar du aktuella operatörer här på vår sida om studentrabatter.