Tele2 är en av de mest populära operatörerna på telemarknaden i Sverige idag. Tele2 erbjuder dig som kund flera olika erbjudanden och de har till exempel erbjudanden speciellt för dig som studerar. Från Tele2 kan du utöver telefoni för allt från studenter till företag, också få hjälp med bredband.

Tele2 student är erbjudanden på Tele2:s ordinarie abonnemang, men med bättre priser för dig som studerar. Tele2 har abonnemang som volym, smart och kompis, samtliga anpassade för olika typer av behov. Kanske surfar du mest, eller så föredrar du att ringa. Tele2 företag har lösningar för dig som behöver telefoni till ditt företag. Bland erbjudandena finns till exempel abonnemang där dina anställda ringer utan extra kostnad till Europa och USA, perfekt för det internationella företaget.

Som de flesta andra bolag erbjuder också Tele2 mobilt bredband. Med Tele2 bredband finns olika uppkopplingar, beroende på hur mycket du surfar. Du kan också välja avtal med bättre prisbild om du vill surfa även när du reser utanför Sverige. Om du är företagare finns också tjänster som domäner och webbhotell. Innan du bestämmer dig för vilket Tele2 abonnemang eller tele2 bredband du ska välja bör du se över dina behov. Det är lika dumt att ha ett abonnemang med högre kapacitet än du behöver, som det är att ha ett med lägre kapacitet än vad du behöver.