Tele2

4G

Comviq mobilabonnemang


Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
5-100 GB
från 145 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Tele2 mobilabonnemang


Månadsvid

Ingen bindningstid
2 GB - obegränsat
Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Tele2 mobilt bredband


Månadsvis

Ingen bindningstid
40-400 GB
Från 299 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Tele2 är en av de mest populära operatörerna på telemarknaden i Sverige idag. Tele2 erbjuder dig som kund en mängd olika tjänster. De har bland annat mobilabonnemang, bredband och mobilt bredband, och en webbshop med mobiltelefoner och tillbehör. Tele2 riktar sig till både privatpersoner och företag.

Mobilabonnemang

Tele2 är kanske mest kända för sina mobilabonnemang. I alla deras abonnemang ingår alla samtal och sms inom Sverige så det är egentligen bara datamängden som skiljer dem åt. För den som surfar riktigt mycket har Tele2 till och med ett abonnemang med obegränsad surf. Med det abonnemanget får man surfa precis hur mycket man vill utan att man behöver vara orolig för att datamängden ska ta slut och man ska behöva köpa till extra. 

Tele2 har även mindre abonnemang för den som inte surfar så mycket. Det minsta har endast 2 GB surf och passar den som mest använder sin telefon till att ringa och sms:a, och bara är inte på internet ibland. 

Tele2s abonnemang har dessutom ingen bindningstid, så det är enkelt att byta abonnemang och datamängd om man upptäcker att man surfar mer eller mindre än vad man trodde. 

Familjeabonnemang

Tele2 erbjuder praktiska familjeabonnemang som ger en extra låg månadskostnad. Abonnemangen kan anpassas efter en till fem personer och alla i familjen får ett eget abonnemang med egen datamängd. 

Om man har ett barn i sin familj som man vill ha lite extra koll på erbjuder Tele2 även Föräldrakollen. Med Föräldrakollen, som är helt kostnadsfri, kan man hindra ett abonnemang från att göra inköp, ringa betalsamtal och köpa extra surf. 

Seniorrabatt

Alla som är över 65 år får seniorrabatt hos Tele2. Som senior får man 20 % rabatt på alla abonnemang. Rabatten gäller både mobilabonnemang och abonnemang på mobilt bredband. 

Bredband

Som de flesta andra bolag erbjuder också Tele2 mobilt bredband. Med Tele2s bredband finns olika uppkopplingar, beroende på hur mycket och hur ofta du surfar. 

Abonnemang

Tele2s abonnemang erbjuder mellan 40 och 400 GB surf i månaden till ett fast pris. Bredbandet är snabbt och saknar bindningstid så att man lätt kan ändra datamängd. 

WiFi To Go

Om man inte surfar så ofta har Tele2 en variant på mobilt bredband som kallas WiFi To Go. WiFi To Go fungerar i stort sätt som ett kontantkort. Man fyller alltså på med surf och surfar sen tills den tar slut. Praktiskt om man bara behöver ett mobilt bredband under en begränsad tid. 

Bredband i hemmet via Com hem

Om man redan är kund hos Tele2 kan man få ett extra fint erbjudande på fast bredband hos Com Hem. Com Hems bredband är snabbt och stabilt.

Hemtelefon

Om man vill ha en pålitlig telefon hemma som fungerar i de flesta lägen erbjuder Tele2 hemtelefon via telejacket. Man kan välja på antingen fast eller rörligt pris. Med fast pris får man ringa och ta emot samtal precis hur mycket man vill för en fast kostnad varje månad. Med rörligt pris kostar varje samtal 0,69 öre i minuten. 

Tele2 erbjuder även hemtelefon via mobilnätet. Med den här typen av hemtelefon ringer man precis som med en hemtelefon via telejacket, men signalen går i mobilnätet istället. 

 

Frågor och svar om Tele2

Vilka abonnemang har Tele2?

Tele2 har mobilabonnemang utan bindningstider och med fria samtal och mess. De har vanliga mobilabonnemang, familjeabonnemang och pensionärsabonnemang. Välj surf från 3 GB och uppåt. Läs mer om Tele2s abonnemang via länken i tabellen på vår sida.

Vilka tjänster har Tele2?

Tele2 har mobilabonnemang, abonnemang för fast bredband och mobilt bredband, tv och playtjänster. Tele2 har även mobiltelefoner, surfplattor och andra tillbehör. Läs mer om Tele2 på vår sida.

Vilka streamingpaket kan jag köpa till hos Tele2?

Tele2 har bland annat Viaplay, Discovery+, TV4 Play och SkyShowtime som tillvalspaket. Du kan köpa till paket som passar just din smak: underhållning, sport eller allt.

Är Tele2 en bra operatör?

Tele2 är en av de större operatörerna på den svenska marknaden. De erbjuder mobilabonnemang med bra villkor och upp till obegränsad surf. Om du är ute efter ett billigare alternativ rekommenderar vi Comviq som använder Tele2s nät. Läs mer om Comviq här.

Har Comhem blivit Tele2?

Ja, Comhem har blivit en del av Tele2. Varumärket Comhem används inte längre utan nu erbjuds alla tjänster under Tele2s varumärke istället. Comhem Play+ finns dock kvar som streamingtjänst hos Tele2.