SkyShowtime

SkyShowtime

Välj årsabonnemang

film & serier

Ingen bindningstid

SkyShowtime – Världsledande underhållning

SkyShowtime är en abonnemangstjänst för streaming av underhållning med fokus på långfilmer, serier och familjeunderhållning. Streamingtjänsten samarbetar med flera av de största filmbolagen i världen. Här hittas innehåll från Peacock, DreamWorks, Sky, Universal, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ och Paramount Pictures. 

SkyShowtime

Sortiment och utbud

SkyShowtime är streamingtjänsten för dig som vill få tillgång till de största filmerna och serierna från Hollywood – först av alla. Förutom innehåll i världsklass från de största filmproducenterna i världen så erbjuder SkyShowtime även lokalt innehåll – originalprogram och filmer från Sverige. Innehållet från Sverige är än så länge begränsat, men det producerat ständigt nytt och spännande innehåll för SkyShowtimes prenumeranter. 

Se storfilmer som Megan, Mästerkatten 2, Babylon och Top Gun Maverick. Se serier som Poker Face, originalserien the Winner, Dexter New Blood, och populära Fleeting Lies. Från svenska och finska producenter hittar vi serien Kodnamn: Annika. 

Abonnemang

SkyShowetime har i grunden ett sorts abonnemang – som kund får man alltså alltid tillgång till allt innehåll tjänsten har att erbjuda. Man kan dock välja hur man vill betala för tjänsten – månadsvis eller årsvis. 

Månadsabonnemang

Med ett månadsabonnemang hos SkyShowtime betalar man månadsvis. Abonnemanget förnyas automatiskt varje månad, men kan sägas upp när man vill. Säger man upp abonnemanget är det aktivt till nästa betaltillfälle, sen avslutas det. 

Årsabonnemang

Med ett årsabonnemang betalar man för ett helt år direkt. Priset blir då något lägre om man jämför med ett månadsabonnemang. 

Ett årsabonnemang förnyas automatiskt varje år, om man inte väljer att säga upp det. Säger man upp sitt abonnemang är det aktivt till nästa betaltillfälle.

Så tittar du på SkyShowtime

SkyShowtime är en streamingtjänst som man får tillgång till via internet. Man kan antingen logga in via hemsidan eller använda SkyShwotime-appen. Appen finns att ladda ner för de flesta enheter: iOS, Android, smart-TV och streamingenheter. 

När man är inloggad kan man skapa upp till fem olika profiler, varav flera kan vara barnprofiler som endast får tillgång till barnvänligt innehåll. Upp till tre enheter kan strömma innehåll samtidigt. 

För- och nackdelar med SkyShowtime

Fördelar:

 • Stort utbud av serier och storfilmer
 • Exklusivt innehåll
 • Välj årsabonnemang för bästa pris
 • Aldrig reklam

Nackdelar:

 • Få svenska serier och filmer

SkyShowtime kundomdöme

Se vad andra prenumeranter tycker om SkyShowtime:

SkyShowtime kontakt och kundtjänst

 • Mejl: help@skyshowtime.com
 • Chatt: Via hemsidan

SkyShowtime adress

SkyShowtime Nordics AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Webbplats: https://www.skyshowtime.com/se

SkyShowtime bolagsinfo

 • Namn: SkyShowtime Nordics AB
 • Bolagsform: Aktiebolag
 • Organisationsnummer: 559370-1971
 • Registrerad för F-skatt: Ja

SkyShowtime sociala medier

Frågor och svar om SkyShowtime

Vad kostar SkyShowtime?

Väljer du ett månadsabonnemang kostar SkyShowtime 79 kronor i månaden. Väljer du ett årsabonnemang kostar det 629 kronor om året. Utslaget på månader blir det 53 kronor i månaden.

Hur många kan titta på SkyShowtime?

Upp till tre olika enheter kan titta på SkyShowtime samtidigt. Man kan dock skapa upp till fem olika profiler, varav flera kan vara begränsade barnprofiler. 

Hur kan jag titta på SkyShowtime?

Du måste vara ansluten till internet för att kunna ta del av innehållet som SkyShowtime erbjuder. Det kan nås via SkyShowtime-appen som kan laddas ner till smartphones (iOS och Android), smart-TV och streamingenheter som Apple TV och Google TV. Man kan även se SkyShowtime via webbläsare i datorn. 

Vad finns på SkyShowtime?

SkyShowtime har ett brett bibliotek av storfilmer, serier och familjeunderhållning från några av de största producenterna i Hollywood. Här kan man se många storfilmer först av alla, exklusivt innehåll och nyproducerat innehåll från Sverige.