SF anytime är den perfekta tjänsten för dig som vill hyra film på nätet. Det är en on demand-tjänst och det enda den kräver av dig är en bra uppkoppling till internet och en dator, surfplatta eller smart tv. När du hyr en film från SF anytime kan du se den hur många gånger som helst, inom 48 timmar. Du betalar smidigt med kort eller använder Klarna mobil.

Du behöver inte längre gå hela vägen till videobutiken och sedan tillbaka igen dagen efter för att lämna tillbaka filmen. I utbudet hos SF anytime kan du välja mellan tusentals filmer. Det gör att du med största sannolikhet kan hitta något som passar just dig och din filmsmak. För att vara riktigt säker kan du till och med titta på trailers innan du hyr filmen.

För att hitta just din film söker du mellan olika kategorier. Du kan dels välja att titta på nyinkommet och topplistor, men det går också att söka efter specifika teman. Kanske vill du till exempel se filmer från Europa eller hålla dig till filmserier. Hos SF anytime finns också ett utbud av tv-serier, vilka du hyr per avsnitt, och på så sätt kan du se säsongerna i din egna takt.