SF Anytime

SF Anytime


Hyr eller köp film och serier styckvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

SF Anytime är den perfekta tjänsten för dig som vill hyra film på nätet. Det är en on demand-tjänst och det enda den kräver av dig är en bra uppkoppling till internet och en dator, surfplatta eller smart tv. Utbudet är stort och många sprillans nya filmer går att se via SF Anytime bara veckor efter att de har haft biopremiär. 

Så fungerar SF Anytime 

Att hyra en film eller serie på SF Anytime är enkelt. Du behöver inte längre gå hela vägen till videobutiken för att hyra filmen och sedan tillbaka igen dagen efter för att lämna tillbaka filmen. I utbudet hos SF anytime kan du välja mellan tusentals filmer och serier. Det gör att du med största sannolikhet kan hitta något som passar just dig och din filmsmak. För att vara riktigt säker kan du till och med titta på trailers innan du hyr filmen.

När du har hittat en film som du vill se får du välja mellan om du vill hyra filmen eller köpa den. Om du väljer att hyra filmen kommer du att ha tillgång till den under en begränsad tid. Efter att du har betalt för filmen har du 48 timmar på dig att se den. Du kan såklart se den hur många gånger du vill under den perioden. Om du istället väljer att köpa filmen får du se den hur många gånger du vill och hur länge du vill. Du äger alltså filmen precis som om du köpt den fysiskt i en butik, men den finns bara digitalt under ”Mina filmer” på SF Anytime. 

Du kan även hyra och köpa hela tv-serier eller avsnitt av tv-serier. Om du hyr en hel tv-serie har du 30 dagar på dig att se alla avsnitt. Om du bara hyr ett avsnitt har du 48 timmar på dig precis som med hyrfilm.  

Hos SF Anytime betalar man smidigt med kort, Swish eller presentkort. 

Utbudet hos SF Anytime

Utbudet hos SF Anytime är stort. De har allt från bioaktuella filmer till klassiker och smalare filmer.  De har även tv-serier och barn-material. 

Allt innehåll hos SF Anytime är praktiskt indelat i olika kategorier. Du kan dels välja att titta på nyinkommet och topplistor, men det går också att söka efter specifika teman. Kanske vill du till exempel se filmer från Europa eller hålla dig till filmserier.

Operatörer som erbjuder SF Anytime

SF Anytimes utbud finns även tillgängligt via en rad olika operatörer. Telia, Comhem, Boxer och Canal Digital är exempel. 

Telia

I Telias filmbutik finns SF Anytimes breda utbud. Filmerna och serierna kan man se direkt i sin tv, dator eller mobila enhet med appen Telia Play. Telia Play kan man prenumerera på för sig, eller kombinera med andra TV-paket hos Telia. Filmerna och serierna hos SF Anytime hyr eller köper man för sig, de ingår alltså inte i prenumerationsavgiften för Telia Play. 

Comhem

SF Anytimes utbud finns även i Comhem Play. Där kan man enkelt hyra eller köpa filmer från SF Anytime utan att lämna Comhems egen play-tjänst. Priset för filmerna eller serierna du har hyrt eller köpt hamnar på nästkommande faktura.