SF Anytime

SF Anytime är den perfekta tjänsten för dig som vill hyra film på nätet. Det är en on demand-tjänst och det enda den kräver av dig är en bra uppkoppling till internet och en dator, surfplatta eller smart tv. Utbudet är stort och många sprillans nya filmer går att se via SF Anytime bara veckor efter att de har haft biopremiär. 

Så fungerar SF Anytime 

Att hyra en film eller serie på SF Anytime är enkelt. Du behöver inte längre gå hela vägen till videobutiken för att hyra filmen och sedan tillbaka igen dagen efter för att lämna tillbaka filmen. I utbudet hos SF anytime kan du välja mellan tusentals filmer och serier. Det gör att du med största sannolikhet kan hitta något som passar just dig och din filmsmak. För att vara riktigt säker kan du till och med titta på trailers innan du hyr filmen.

När du har hittat en film som du vill se får du välja mellan om du vill hyra filmen eller köpa den. Om du väljer att hyra filmen kommer du att ha tillgång till den under en begränsad tid. Efter att du har betalt för filmen har du 48 timmar på dig att se den. Du kan såklart se den hur många gånger du vill under den perioden. Om du istället väljer att köpa filmen får du se den hur många gånger du vill och hur länge du vill. Du äger alltså filmen precis som om du köpt den fysiskt i en butik, men den finns bara digitalt under ”Mina filmer” på SF Anytime. 

Du kan även hyra och köpa hela tv-serier eller avsnitt av tv-serier. Om du hyr en hel tv-serie har du 30 dagar på dig att se alla avsnitt. Om du bara hyr ett avsnitt har du 48 timmar på dig precis som med hyrfilm.  

Hos SF Anytime betalar man smidigt med kort, Swish eller presentkort. 

Utbudet hos SF Anytime

Utbudet hos SF Anytime är stort. De har allt från bioaktuella filmer till klassiker och smalare filmer.  De har även tv-serier och barn-material. 

Allt innehåll hos SF Anytime är praktiskt indelat i olika kategorier. Du kan dels välja att titta på nyinkommet och topplistor, men det går också att söka efter specifika teman. Kanske vill du till exempel se filmer från Europa eller hålla dig till filmserier.

Operatörer som erbjuder SF Anytime

SF Anytimes utbud finns även tillgängligt via en rad olika operatörer. Telia, Comhem, Boxer och Canal Digital är exempel. 

Telia

I Telias filmbutik finns SF Anytimes breda utbud. Filmerna och serierna kan man se direkt i sin tv, dator eller mobila enhet med appen Telia Play. Telia Play kan man prenumerera på för sig, eller kombinera med andra TV-paket hos Telia. Filmerna och serierna hos SF Anytime hyr eller köper man för sig, de ingår alltså inte i prenumerationsavgiften för Telia Play. 

Comhem

SF Anytimes utbud finns även i Comhem Play. Där kan man enkelt hyra eller köpa filmer från SF Anytime utan att lämna Comhems egen play-tjänst. Priset för filmerna eller serierna du har hyrt eller köpt hamnar på nästkommande faktura. 

 

Frågor och svar om SF Anytime

Är SF Anytime gratis?

Nej, SF Anytime är inte gratis. Via tjänsten kan du hyra och köpa filmer och serier online. Filmer kostar från 19 kronor.

Hur betalar man SF Anytime?

Du kan betala med kort, Swish, värdekod eller presentkort direkt på SF Anytimes hemsida. Du kan även betala via deras pp för Android om du har registrerat ett kort på webben.

Hur länge får man ha en film man hyrt på SF Anytime?

Om du har hyrt en film har du den under 48 timmar med start när du betalade för filmen. Har du hyrt en serie har du den under 30 dagar. Om du haar köpt en film digitalt finns den alltid tillgänglig.

Kan man Chromecasta SF Anytime?

Ja, du kan använda Chromecast för att titta på SF Anytime. Tryck på Chromecast-symbolen, en fyrkant med WiFi-symbol i ena hörnet) och casta filmen eller serien du vill titta på.

Hur funkar SF Anytime?

Läs mer på vår sida om hur SF Anytime fungerar och vad de har för utbud. Använd länken högst upp på sidan för att komma direkt till SF Anytime.