Sappa

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Ownit TV


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Sappa är ett företag som erbjuder det mesta inom digitalisering. De har abonnemang för tv och play-tjänster, bredband och telefoni. De har även digital omsorg – tjänster för dig som behöver lite extra stöd i hemmet. 

Sappa är idag ett av Sveriges största företag inom telekombranschen. De är inte bara stora – de är även omtyckta av sina kunder. Under både 2018 och 2019 fick Sappa utmärkelsen som företaget med bäst service i branschen av Svenskt Kvalitetsindex. 

Bredband

Sappa erbjuder bredband både till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De har uppkoppling via fibernätet, men även via koaxkabel. Med bredband från Sappa surfar man alltid obegränsat i riktigt snabba hastigheter. De erbjuder bredband i hastigheterna 100 Mbit/s, 250 Mbit/s, 500 Mbit/s och ändå upp till 1000 Mbit/s. Om man är ensam i hushållet, eller bara ett par stycken, räcker 100 Mbit/s riktigt långt. Då kan man strömma film, spela spel online och surfa utan att behöva tänka på om bandbredden ska räcka till eller inte. För ett stort hushåll, eller den som spelar spel online där det är viktigt att ha en riktigt snabb uppkoppling, kan upp till 1000 Mbit/s passa. 

Använd det enkla sökverktyget på Sappas hemsida för att se vilken sorts uppkoppling och hastighet du kan få hemma hos dig.

TV

Sappa erbjuder både kanalpaket för linjär-tv och playtjänster där materialet strömmas. 

Playtjänster

Sappa erbjuder en rad olika playtjänster. De har bland annat paket från Discovery+ med både fokus på sport och underhållning. Paket från TV4 Play, Viasat och Viaplay. 

Kanalpaket

Det stora utbudet av kanalpaket gör det enkelt att hitta ett som passar ens intressen. Med deras största paket, Sappa Mest HD, får man hela 57 kanaler. De har även paket för den som är intresserad av sport, barnprogram, fakta eller kanaler från England, Danmark, Norge eller Finland. De har även paket där man själv får välja precis vilka kanaler man vill ha. 

Hemtelefon

Sappa erbjuder fast hemtelefoni. De har gjort det lätt för sina kunder och har endast ett abonnemang. Med abonnemang för fast telefoni får man ringa hur mycket, eller lite, man vill från sin fasta telefon för en månadsavgift plus minuttaxa på samtalen. I telefonitjänsten ingår även nummerpresentation, möjlighet till vidarekoppling, väntade samtal och man kan tala i telefon tre parter samtidigt. Du kan ringa både samtal inom Sverige och utomlands. På Sappas hemsida finns en prislista för samtal till fasta nummer, mobiltelefoner och samtal utomlands. 

Digital omsorg

Sappa erbjuder digital omsorg i form av Omsorgsportalen. Omsorgsportalen är en plattform där det finns en mängd olika digitala hjälpmedel och andra omsorgstjänster som kan berika livet hemma för den som behöver lite extra hjälp. Några av de tjänster som finns i Omsorgsportalen är Brandsäkerhet, tjänster som ger en varning om till exempel spisen lämnas med en platta tänd lite för länge, Påminnelsestöd, tjänster som hjälper till att påminna om att låsa dörren, stänga av radion eller stänga av kaffebryggaren. Trygghetslarm, en tjänst som via en enkel knapptryckning skickar ett larm till en anhörig.

 

Frågor och svar om Sappa

Vad kostar Sappa?

Via Sappas hemsida kan du skriva in din adress och se vilket utbud och vilka priser de kan erbjuda dig. Sappa har TV-paket från 59 kronor i månaden, fast telefoni från 79 kronor i månaden och bredband på upp till 1000 Mbit/s.

Vem äger Sappa?

Det finska ICT-bolaget Aniva App äger Sappa. Företaget levererar bredband, tv, telefoni och digitala omsorgstjänster till svenska kunder. Läs mer om Sappa på vår sida.

Är Sappa bra?

Sappa har ett snittbetyg på 3,2 på Trustpilot. Deras kunder lyfter fram deras duktiga support och bra stabila tjänster. Missnöjda kunder har klagat på lägre hastighet än förväntat och störningar i tv-nätet.

Vad har Sappa för tjänster?

Sappa erbjuder bredband, tv, play-tjänster, fast telefoni och omsorgstjänster. Du hittar mer information om Sappas olika tjänster och erbjudanden på vår sida.

Kan jag ha Sappa?

Om du skriver in din adress på Sappas hemsida får du information om du kan ha Sappas tjänster eller inte. Om du har tillgång till Sappas tjänster får du även prisinformation.