Penny

4G

Fello mobilabonnemang

Halva priset första månaderna!

Fria samtal & Sms

Ingen Bindningstid
2-22GB
från 95 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Hallon mobilabonnemang

Halva priset de tre första månaderna!

Fria Samtal, Sms

Ingen Bindningstid
4-100 GB
Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Comviq mobilabonnemang


Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
5-100 GB
från 145 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Sen den 28 september 2021 är Penny en del av Tele2. Alla Pennys kunder flyttas över till Tele2. Läs mer om Tele2 här

En ny utmanare på den svenska marknaden för mobilabonnemang är Penny. Hos Penny väljer du mellan fyra olika billiga mobilabonnemang som skiljer sig åt vad beträffar datamängden. Ditt abonnemang kan sedan enkelt administreras via en app.

Penny är dock inte bara ännu ett lågprisalternativ i mobilabonnemangssegmentet. Förutom att den lättanvända appen används för att administrera mobilabonnemanget är det nämligen tänkt att du som Com Hem-kund ska kunna samla dina abonnemang för bredband och playtjänster där.

Samla dina tjänster och få mer mobilsurf

Om du väljer att teckna både bredband och mobilabonnemang via Pennys hemsida så premieras du genom att få dubbel surf i ditt mobilabonnemang. För bredbandet finns tre olika prisklasser att välja på (där bredbandets hastighet avgör priset) och får mobilabonnemanget finns fyra olika alternativ (där datamängden avgör priset). Varken mobilabonnemangen eller bredbandet har bindningstid eller uppsägningstid, vilket förstås är ett stort plus. När du har ett mobilabonnemang via Penny får du även möjlighet att spara surf upp till 3 gånger storleken av din månatliga surfmängd.

Om du dessutom är intresserad av streamingtjänsten Penny play som bland annat ger dig tillgång till hundratals filmer och serier, så kan du se fram emot att få prova den i ett år utan kostnad när du tecknar ett mobil- och/eller bredbandsabonnemang hos Penny.

Appen gör det enkelt att hålla koll

Det allra vanligaste när vi tecknar ett abonnemang är att vi får tillgång till “Mina sidor” via företagets webbsida där vi kan hålla koll på allt som rör våra abonnemang. Ofta fungerar det bra och är lättanvänt, men Penny har tagit det ett steg längre och skapat en egen app.

Det som gör appen både unik och smart är att alla abonnemang du har via Penny samlas där, och ger dig möjligheten att exempelvis höja eller sänka din surfmängd eller pausa till bredband, direkt via appen. Du behöver med andra ord varken kontakta någon kundtjänst eller logga in på en webbsida. Allt finns lättillgängligt direkt i din smartphone.

Du sköter även betalningen för dina abonnemang direkt via appen, vilket gör att du helt slipper fakturor när du väljer Penny. Pengarna dras istället direkt via ditt betalkort.

Mobiltäckning och bredband genom Tele2

Penny tillhör Tele2, som är en välkänd och etablerad spelare på den svenska marknaden. Comhem som numera är en del av Tele2 levererar bredbandet. Du får alltså lika bra prestanda på dina tjänster hos Penny, men till lägre priser.

Priserna ja, hur står de sig i konkurrensen?
Penny är lanserat som Tele2:s lågprisalternativ, så tanken är därför att priserna väl ska kunna och matcha de billigare konkurrenterna.

Samtliga fyra mobilabonnemang som erbjuds är utan bindningstid och kommer med fria samtal och sms. Högsta datamängd som kan erbjudas är 40 gigabyte, som dock kan dubblas genom att du också tecknar ditt bredband via Penny.

Det är just detta kombinationserbjudande, tillsammans med den moderna appen som låter dig administrera allt som har med dina abonnemang att göra på ett enkelt sätt, som gör Penny ett riktigt spännande tillskott på den svenska mobiloperatörs- och bredbandsmarknaden.

Sen den 28 september 2021 är Penny en del av Tele2. Alla Pennys kunder flyttas över till Tele2. Läs mer om Tele2 här