Ownit

Ownit TV


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Ownit bredband

Rabatterat pris i 3 månader!

Månadsvis

Ingen bindningstid
10 - 1000 Mbit/s
Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

 

Ownit är en flexibel leverantör av supersnabbt bredband. Under flera år i rad har företaget rankats högt i Svenskt Kvalitetsindex undersökningar om kundnöjdhet. Ownit grundades 2004 och har sedan dess kommit att bli en del av Telenor, med sitt välutbyggda fibernät.

Förutom bredband tecknar du även tv-paket och telefoni genom bredbandet som Ownit levererar.

 

Bredband i flera olika hastigheter

 

Att skaffa bredband från Ownit är enkelt. Företaget levererar i de största svenska fibernäten och på hemsidan kan du knappa in din adress så får du direkt reda på om du har möjlighet att tecka ett bredbandsabonnemang hos Ownit.

Hastigheten på bredbandet är från 10 Mbit/s ända upp till 1000 Mbit/s, med flera alternativ däremellan. Det garanterar att du ska hitta precis rätt hastighet för just dina och din familjs surfbehov.

 

Ownit är för gamers

 

När den stora spelplattformen Steam mätte hastigheten från svenska bredbandsleverantörer 2019 var det Ownit som kom segrande ur bataljen. Snitthastigheten var rejält mycket bättre än hos andra operatörer och verkligen en fjäder i hatten för Ownit. Därför gör du som spelar online ett klokt val om du väljer Ownit.

Att företaget har goda kundomdömen på exempelvis Testpilot beror säkerligen också på den goda kundtjänsten, som har öppet varje dag.

 

Prova på-pris och utan bindningstid

 

Fina testrecensioner och kundomdömen är förstås redan goda anledningar till att skaffa bredband från Ownit, men om du inte blivit övertygad av detta så har företaget har fler ess i rockärmen. Som kund slipper du nämligen bindningstid och det är enkelt att byta hastighet på ditt bredband om du skulle vilja det.

Du kan även göra tillval när du beställer ditt bredband, exempelvis säkerhetspaket med viruskydd, router eller en WiFi-extender som säkerställer att du kommer upp i topphastigheter överallt i ditt hem.

För under hundralappen får du dessutom prova på bredband från Ownit i tre månader.

 

Lägg till tv-paket, streaming och telefon

 

Om du vill ha eller redan har en fast telefonlina så finns det mycket pengar att spara genom att skaffa bredbandstelefoni. Har du bredband från Ownit är det enkelt att flytta över telefonen och behålla samma nummer som tidigare. Röstbrevlåda, nummerpresentation och hemligt nummer ingår utan extra kostnad.

Dessutom är det praktiskt att samla både bredband och telefon på samma faktura.

På samma faktura kan du även få ditt tv-paket, som du tecknar via Ownit. Även detta går genom fiberbredbandet och det finns tre olika paket att välja på. När du skaffar tv-paket får du även tillgång till Ownit Play, som låter dig streama de flesta kanaler som ingår i ditt tv-paket via en app.

Du kan streama dina kanaler även när du är på resande fot inom EU och EES och ladda ner filmer och serier för att kolla offline.

Skulle du dessutom vilja komma åt andra streamingtjänster som Viaplay eller HBO Max fixar du även detta lätt direkt via Ownit.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Ownit erbjuder en helhetslösning för bredband, tv och telefoni via fiber. Det är du som väljer vilka tjänster du vill ha och vilken hastighet du vill ha på bredbandet. Oavsett vem du är eller hur dina behov ser ut så hittar du ett riktigt snabbt och stabilt bredband hos Ownit.

 

Frågor och svar om Ownit

 

Vad kostar Ownit?

Ownits bredband kostar från 99 kronor i månaden. Vad Ownits bredband kostar för dig beror på var och hur du bor. Via Ownits hemsida kan du skriva in din adress och se om Ownit kan leverera bredband till dig och i så fall för vilket pris och i vilka hastigheter. Du hittar en länk till Ownit högst upp på vår sida.

Vilken router behöver man till Ownit?

Du behöver inte en specifik router för Ownuts bredband. De erbjuder dock routrar via sin hemsida som de rekommenderar för sina tjänster. Du hittar mer information om deras routrar via länken i tabellen.

Kan jag ha bredband från Ownit?

Via Ownits hemsida kan du ta reda på om du kan ha deras bredband eller inte. Du skriver in din adress för att se vad Ownit kan erbjuda dig. De har bredband med en hastighet på upp till 1000 Mbit/s.

Är Ownit bra?

Ja, Ownit är en bra leverantör av bredband och tv. Företaget har 3,7 i betyg hos Trustpilot och har blivit utsedd till den bästa bredbandsleverantören av Svenskt Kvalitetsindex. De har även det snabbaste bredbandet i Sverige enligt Steam.

Vad erbjuder Ownit?

Ownit erbjuder bredband med en hastighet på upp till 1000 Mbit/s, TV-tjänster och telefoni. Läs mer om Ownit och deras erbjudanden på vår sida.