Nextory

Nextory

Prova gratis i 14 dagar!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 139 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Nextory är ett av Sveriges ledande företag inom ljudböcker och e-böcker. Företaget grundades 2015 och finns idag inte bara på den svenska marknaden utan även i övriga Norden och länder runt om i Europa. 

Tjänsten erbjuder ljud- och e-böcker genom sin app. Appen kan laddas ner på smarta mobiltelefoner och surfplattor vilket gör att du kan ta med dig böckerna precis var du vill. Lyssna när du är ute och promenerar, läs när du sitter på tåget till jobbet eller lyssna när du slappnar av i badkaret efter en lång dag. 

Nextorys utbud

Nextory har ett brett utbud av både e-böcker och ljudböcker. De erbjuder böcker inom alla genrer, till exempel deckare, biografier, true crime, ungdomsböcker, romans, barnböcker, fackböcker och humor. De har även topplistor där de samlar de populäraste böckerna och de böckerna som läses allra mest just nu. 

De allra senaste böckerna dyker upp i Nextorys app så fort de släppts som e-bok eller ljudbok i handeln. Det betyder att man alltid kan hålla sig uppdaterad om det senaste inom litteraturen. 

Om man lyssnar på en ljudbok läser författaren själv eller en uppläsare upp boken. Perfekt om man vill ta del av en bok samtligt som man går annat, till exempel pysslar i trädgården, lagar mat eller tränar. 

En e-bok läses precis som en vanlig bok fast i din mobiltelefon eller surfplatta istället. Man kan själv ställa in hur stora bokstäver man vill ha, hur mörk bakgrunden ska vara och hur stora marginaler man vill ha. 

Nextorys abonnemang

Nextory har ett par olika abonnemang att välja på beroende på hur man vill använda tjänsten. 

Silver

Det enklaste abonnemanget heter Silver. Med Silver får en användare möjlighet att lyssna på och läsa hur många e-böcker och ljudböcker den vill. Böckerna kan även laddas ner för att läsas eller lyssnas på offline. Om man vill läsa de allra nysate böckerna får man dock vänta 6 månader innan de finns tillgängliga i appen. 

Guld

Guld är det bästa abonnemanget för den användare som vill lyssna och läsa obehindrat på alla Nextorys böcker. Abonnemanget gäller för en användare och man får lyssna precis så mycket man vill – både online och offline. Alla de nyaste böckerna finns tillgängliga direkt.

Familj

Om man är flera stycken som vill dela på ett abonnemang kan man välja Familj. Med Familj får mellan två och fyra personer tillgång till abonnemanget – med en egen profil så att man kan spara sina favoritböcker och hålla koll på sin läsning. Alla de nyaste böckerna får man tillgång till direkt och man kan läsa både offline och online. 

Gratis i 14 dagar

Vill man prova Nextory kan man få göra det gratis under två veckor. Då får man tillgång till hela deras utbud och möjligheten att lyssna på och läsa så många böcker man vill. 

Varför en ljudbok eller e-bok?

Många känner att de inte har tid att läsa så mycket som de skulle vilja. Då passar den här typen av läsning perfekt. Man kan plocka upp sin e-bok eller ljudbok när man har lite tid över, till exempel när man väntar på bussen. Många har med sig sin telefon eller surfplatta i vardagen, och i den, med Nextory, finns tusentals historier att uppleva bara ett knapptryck bort. 

 

Frågor och svar om Nextory

Hur använder jag Nextory?

Nextory använder du genom Nextory-appen eller Nextorys hemsida via din webbläsare. Med Nextorys tjänst kan du lyssna på ljudböcker och läsa e-böcker. Böckerna kan du ladda ner när du har internetuppkoppling, sen läsa när du är offline. Läs mer om Nextory på vår sida.

Vilken tjänst är bäst – Nextory eller Storytel?

Om vi ska lita på betyg på Trustpilot så har Nextory bättre omdömen. I skrivande stund har Nextory 3,9 i snittbetyg jämfört med Storytels 3,2. Storytel kostar från 179 kronor i månaden och Nextory från 139 kronor i månaden.

Vilka abonnemang har Nextory?

Nextory har tre olika abonnemang: Silver, Guld och Familj. Du kan läsare mer om vad de olika abonnemangen innehåller på vår sida.

Hur många böcker finns på Nextory?

Nextory har hundratusentals böcker i sitt bibliotek. De har både ljudböcker och e-böcker. De allra flesta böcker som släpps på den svenska marknaden släpps även på Nextory, det kan dock ta ett par månader från reals innan de hittas i appen.

Är Nextory gratis?

Nextory kan testas helt gratis under 30 dagar. Då får du tillgång till hela Nextorys utbud och du kan lyssna på hur många böcker du vill under perioden.