Jämför mobilt bredband.

Att ha tillgång till internet är för många idag en självklarhet och kan ibland till och med kännas som en rättighet. Om du inte har internet automatiskt i din lägenhet, det kanske helt enkelt inte är indraget, kan du använda dig av mobilt bredband. Ett mobilt bredband passar också dig som behöver ha med dig din uppkoppling även på andra ställen. Det mobila bredbandet kan du ta med dig dit du själv går eller reser.

Leverantör Typ Bindningstid Hastighet Pris/mån Mer info
4G ingen
Högsta 4G hastighet
Högsta 4G hastighet
fr. 89 kr Mer Info!
4G 0-24 mån
Ner: 5-20 Mbit/s
Upp: 5-20 Mbit/s
fr. 199 kr / mån Mer Info!

För att hitta det billigaste mobila bredbandet som ger dig det du behöver är det bra om du jämför mobila bredband med varandra. Du kan då kolla upp hur mycket du får surfa, hur hastigheten ser ut och självklart vad priset är. Många abonnemang på mobilt bredband har en bindningstid, vilken du också bör ta hänsyn till när du väljer vilket mobilt bredband du ska ha.

För att hitta det mobila bredband som är billigast och mest anpassat för dig kan du använda dig av söktjänster på nätet. Där fyller du i vilken hastighet du vill ha, vilken bindningstid du kan tänka dig och om du föredrar ett abonnemang eller ett mobilt bredband som betalas kontant.