Matkassar

Middagsfrid


Leverans söndag, måndag eller tisdag

Ingen bindningstid

Från 595 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Linas matkasse


Leverans varje till varannan vecka

Ingen bindningstid

Från 629 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Matkomfort


Leverans varje söndag

Ingen bindningstid

Från 960 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Mathem.se


Flexibla leveranstider

Ingen bindningstid

Från 199 kr
LÄS MER & BESTÄLL

HelloFresh


Veckovis

Ingen bindningstid

Från 343 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hemköp


Välj själv

Ingen bindningstid

Från 49 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Coop


Välj själv

Ingen bindningstid

Från 449 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Årstiderna


Veckovis

Ingen bindningstid

Från 215 kr
LÄS MER & BESTÄLL

City Gross


Flexibel leverans

Ingen bindningstid

Från 419 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Better Feast


Flexibel leverans

Ingen bindningstid

Från 599 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Ecoviva


Leverans varje söndag

Ingen bindningstid

Från 859 kr
LÄS MER & BESTÄLL

GI-boxen


Veckovis

Ingen bindningstid

Från 695 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Träningsmat


Månadsvis

Ingen bindningstid

 

Att beställa matkassar via nätet är ett smart och smidigt sätt att sköta veckans matinköp på. Du slipper trängsel i affären, bilkörning och att planera middagar, allt sköts istället enkelt via datorn eller mobiltelefonen.

Idag finns det en mängd olika alternativ av matkassar som underlättar inköp och planering av middagar för tusentals svenskar varje vecka. Oavsett om du är ute efter matkassar med helt vegetariska råvaror, klassiska vardagsrätter, extra lättlagade rätter eller särskilt framtagna recept för viktnedgång så finns det alternativ för dig. Givetvis finns det också nätbutiker där du handlar livsmedelsprodukter precis som i en mataffär och lagar efter dina egna recept.

 

Enkelt med prenumeration

 

Att beställa matkassar vi nätet är enkelt. Faktiskt så enkelt att du aldrig någonsin behöver tänka på att storhandla i en vanlig matbutik igen.

För dig som inte har tid, ork eller lust att planera veckans måltider och åka till stormarknader med en inköpslista, så är matkassar ett alldeles utmärkt sätt att se till att alltid få hem högkvalitativa ingredienser och recept.

De företag som erbjuder matkassar låter dig välja mellan olika alternativ av färdigkomponerade matkassar som innehåller råvaror och recept som passar dina smaklökar.
När du hittat din favoritkasse kan du helt enkelt starta en prenumeration på den, vilket gör att du med jämna mellanrum kommer att få maten levererad till ditt hem, tills du bestämmer dig för att pausa eller avbryta prenumerationen. Det enda du behöver göra själv är att laga maten. Enklare kan det knappast bli.

 

Erbjudande på matkassar

 

Eftersom matkasse idag har blivit ett väldigt populärt sätt att sköta sina matinköp på, så finns det en mängd företag som konkurrerar om kunderna.

För dig betyder det dels att det finns ett stort utbud av olika nischade matkassar att beställa, men också att du kan se fram emot att få ta del av förmånliga erbjudanden när du provar på att beställa matkassar hos de olika företagen. Här på Alltomabonnemang.se samlar vi de populäraste och bästa erbjudandena.

Oftast handlar det helt enkelt om att du får rabatt på priset på den första matkassen du beställer, utan krav på att du ska behöva fortsätta din prenumeration.

Det innebär att du kan prova på flera olika matkassar från olika leverantörer, för att hitta den som passar dig bäst, samtidigt som du sparar pengar.

 

Hitta din nisch

 

Vill du prova den omtalade GI-dieten för att komma i form? Kanske vill du slå ett slag för miljön och bara ha ekologiska och närodlade ingredienser utvalda efter säsong? Är det viktigt att rätterna i matkassen ska vara utvalda så att de passar barnen eller föredrar du en bred mix av klassiska och spännande nya recept? Att beställa matkassar handlar inte bara om att göra matplanerande och inköp smidigare, utan också om att inspireras och hitta nya recept.

Är du inte ute efter recepten i sig utan goda ingredienser, så finns det dessutom butiker på nätet som har erbjudande när du provar på deras utvalda delikatesser, eller livsmedelsbutiker som erbjuder sitt sortiment via nätet, så att du kan plocka vilka varor du vill och få dem levererade till din dörr.

Valmöjligheterna är många och genom att utnyttja erbjudande och rabatter får du friheten att hitta din nisch och välja din matkasse!

 

Frågor och svar om matkassar

 

Vem har den bästa matkassen?

I topplistan på vår sida hittar du de bästa matkassarna på marknaden som vi rekommenderar. Vilken matkasse som är bäst beror förstås på smak. Många av de matkassar vi rekommenderar erbjuder olika typ av kassar för olika smaker och familjekonstellationer.

Finns matkasse för singelhushåll?

Ja, till exempel MatKomfort erbjuder färdiga matkassar för singelhushåll. Även tjänster som MatHem.se passar sig för singelhushåll eftersom du kan anpassa dina matkassar själv. Läs mer via länkarna i topplistan.

Hur bra är Linas matkasse?

Linas matkasse har överlag fina omdömen på Trustpilot, 3,9 av 5 i skrivande stund. De nöjda kunderna lyfter fram råvarorna, recepten och den punktliga leveransen.

Vad kostar prenumeration på matkasse?

En prenumeration på en matkasse kostar från 199 kronor i månaden. Du hittar de matkassar vi rekommenderar, priser och mer information i tabellen på vår sida.

Vilken matkasse är billigast?

Middagsfrid erbjuder den billigaste färdiga matkassen av de leverantörer vi rekommenderar. Middagsfrid har matkassar som passar både mindre och lite större familjer. Välj en kasse som är barnvänlig, klassisk klimatsmart eller snabblagad. Läs mer via länken i vår topplista.