Magine

Med Magine kan du titta på tv via internet. Företaget har funnits sedan 2011 och erbjuder en tjänst som saknar startavgifter, bindningstider, boxar och kort. Det gör att du är väldigt fri att välja när och hur du ska använda tjänsten. Att ha Magine kostar 99 kronor i månaden, men du är som sagt alltid fri att avbryta tjänsten.

Magine kanaler ger dig 42 stycken olika tv-kanaler att välja mellan, var som helst och när som helst. Många av tv-kanalerna har dessutom en playfunktion, vilket innebär att du kan titta när som helst och inte är bunden att slå på just när programmet sänds. Med tv som kommer från Magine kanaler kan du se på din vanliga tv om den har internetuppkoppling, men också på din dator, din surfplatta eller i din telefon. Det gör att du kan ta med dig din underhållning, så länge du har uppkoppling till internet.

Magine är under ständig utveckling, precis som många andra liknande tjänster. Det gör att nya funktioner och nytt utbud hela tiden kan tillkomma. Ett sätt att alltid ha koll på det senaste gällande Magine är att följa företaget via sociala medier såsom Facebook eller Twitter.

Magine finns inte längre på den svenska marknaden.