Katshing

4G

Katshing mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen bindningstid
Fri surf
Från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

 

Det hör inte till vanligheterna att mobiloperatörer erbjuder abonnemang med helt fri surf. I många fall erbjuds möjligheten att teckna abonnemang med större surfmängder, såsom 100 gigabyte. Men endast ett fåtal operatörer har alternativ med helt obegränsad surf, och då oftast till en hög månadskostnad.

Det är här som Katshing kommer in i bilden. Katshing är nämligen något så unikt som en mobiloperatör som erbjuder abonnemang med helt fri surf, till riktigt låga priser. Dessutom utan varken startavgift eller bindningstid.

 

Enkelt att välja

 

Det är ingen idé att göra det komplicerat för kunderna, resonerar Katshing. Eftersom de inte vill begränsa surfmängden i sina abonnemang håller de sig därför till två alternativ: Surfa+ som ger fri surf till högsta möjliga hastighet inom Sverige samt 10 gigabyte surf inom EU, samt Surfa, som ger fri surf med begränsad hastighet inom Sverige och 5 gigabyte inom EU.

Båda alternativen är billiga, men det sistnämnda ger ytterligare en lägre kostnad och passar för den som vill ha fri surf men inte är i behov av den allra högsta hastigheten, som exempelvis krävs för att strömma video i högsta kvalitet.

Med Surfa+ surfar du alltid i högsta möjliga 4G-hastighet medan Surfa erbjuder surf i upp till 1Mbps.

För båda abonnemangen slipper du både bindningstid och uppsägningstid. Dessutom ingår fria samtal och sms inom Sverige och EU/EES.

När det kommer till kundsupport så har Katshing har flera olika alternativ. Antingen kommer du i kontakt med supporten via en chatt på hemsidan som har öppet till klockan 20 veckans alla dagar, eller så skickar du epost eller skriver via Facebook. Föredrar du att prata via telefon går det också bra. Du lämnar ditt namn och nummer i ett formulär så ringer supporten upp dig.

 

Använder Tele2:s nät

 

Om det ska vara någon vits med ett mobilabonnemang utan surfbegränsning måste det ju såklart vara bra täckning där du befinner dig. Turligt nog så använder sig Katshing av Tele2:s nät, vilket garanterar bra täckning i likhet med andra mer etablerade operatörer som Tele2 och Comviq.

När du befinner dig utomlands fungerar det på det allra flesta platser lika bra att använda telefonen som hemma, då Katshing har avtal med många utländska operatörer. Det är dock bara i Sverige som du får helt fri surf, medan den är begränsad i utlandet.

 

Möjlighet att sänka månadskostnaden med Katshing Friends

 

Katshing har inga särskilda rabatter för studenter eller pensionärer, utan erbjuder sina två abonnemangsalternativ på samma villkor till alla.

Däremot har de ett särskilt lojalitetsprogram för dig som kund, som gör att du kan sänka din månadskostnad och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden på evenemang och få rabatter hos Katshings samarbetspartners.

 

För dig som inte vill tänka på surfen men på kostnaderna

 

Du som är ute efter ett abonnemang som erbjuder helt fri surf inom Sverige i ett bra mobilnät bör överväga Katshing. Med en tillgänglig kundsupport, slopad bindningstid och uppsägningstid samt riktigt bra priser på sina abonnemang är Katshing en verklig utmanare till alla de större operatörer som erbjuder fri surf.