Katshing

4G

Katshing mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen bindningstid
2-42 GB
Från 95 kr
LÄS MER & BESTÄLL

 

Katshing  erbjuder abonnemang med upp till 42 GB surf, till låga priser. Dessutom utan varken startavgift eller bindningstid.

 

Enkelt att välja

Katshing har abonnemang med fria samtal och SMS. Det som skiljer abonnemangen åt är priset och surfmängden.

Efter att din surfmängd är förbrukad kan du fortsätta surfa i upp till 1Mbps. Det är ok om du verkligen måste göra något med internetuppkoppling, men det är för långsamt för att ge en god surfupplevelse,

För båda abonnemangen slipper du både bindningstid och uppsägningstid. Dessutom ingår fria samtal och sms inom Sverige och EU/EES.

När det kommer till kundsupport så har Katshing har flera olika alternativ. Antingen kommer du i kontakt med supporten via en chatt på hemsidan som har öppet till klockan 20 veckans alla dagar, eller så skickar du epost eller skriver via Facebook. Föredrar du att prata via telefon går det också bra. Du lämnar ditt namn och nummer i ett formulär så ringer supporten upp dig.

 

Använder Tele2:s nät

Om det ska vara någon vits med ett mobilabonnemang utan surfbegränsning måste det ju såklart vara bra täckning där du befinner dig. Turligt nog så använder sig Katshing av Tele2:s nät, vilket garanterar bra täckning i likhet med andra mer etablerade operatörer som Tele2 och Comviq.

När du befinner dig utomlands fungerar det på det allra flesta platser lika bra att använda telefonen som hemma, då Katshing har avtal med många utländska operatörer. Det är dock bara i Sverige som du får helt fri surf, medan den är begränsad i utlandet.

 

Möjlighet att sänka månadskostnaden med Katshing Friends

Katshing har inga särskilda rabatter för studenter eller pensionärer, utan erbjuder sina två abonnemangsalternativ på samma villkor till alla.

Däremot har de ett särskilt lojalitetsprogram för dig som kund, som gör att du kan sänka din månadskostnad och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden på evenemang och få rabatter hos Katshings samarbetspartners.

För dig som vill testa något nytt

 

Du som är ute efter ett abonnemang  ett bra mobilnät kan överväga Katshing. Med en tillgänglig kundsupport, slopad bindningstid och uppsägningstid samt bra priser på sina abonnemang är Katshing en möjlig utmanare till andra lågprisoperatörer.