Karma Mobil

4G

Hallon mobilabonnemang

Halva priset de tre första månaderna!

Fria Samtal, Sms

Ingen Bindningstid
4-100 GB
Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Fello mobilabonnemang

Halva priset första månaderna!

Fria samtal & Sms

Ingen Bindningstid
2-22GB
från 95 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Vimla mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
3-100
från 110 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen Bindningstid
Obegränsad GB
från 129 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Karma Mobil finns inte längre, de har blivit uppköpta och blivit en del av MyBeat. Vi rekommenderar att du väljer en annat mobilabonnemang från en annan operatör istället.

 

Alla ska ha tillgång till en mobiltelefon och ett tryggt abonnemang – det är Karma Mobils hjärtefråga. Många pensionärer och äldre står idag utanför digitaliseringen i samhället. Karma Mobil vill förändra detta och bjuda in alla i den nya digitala vardagen – men på sina villkor. 

Karma Mobil har som målsättning att erbjuda en mobiloperatör som sätter de lite äldre användarna i fokus. Med sina enkla och trygga abonnemang vill de kunna erbjuda sina tjänster även till de som kanske inte har haft så mycket kontakt med det digitala tidigare.

Karma Mobil – En trygg och tillgänglig mobiloperatör

 

Hos mobiloperatören Karma Mobil kan man välja på flera olika mobilabonnemang. I alla abonnemang får man fria samtal och meddelanden inom Sverige, det som skiljer dem åt är hur mycket surf man får tillgång till. Abonnemangen har en surfmängd från 5 GB i månaden upp till 100 GB. De allra flesta kan alltså hitta ett mobilabonnemang som passar ens vanor hos Karma. Det finns abonnemang för den som mest vill ringa och sällan surfar, och abonnemang för storsurfaren. 

Karma använder Telenors mobilnät. 

Få din ålder i rabatt hos Karma Mobil

 

Om man blir ny kund hos Karma får man rabatt under de första två månaderna. Vet ni vad det bästa är? Abonnemanget blir billigare ju äldre man är! Man får nämligen sin ålder i rabatt. Är man 60 år får man 60 % rabatt, är man 80 år får man 80 % rabatt – hela vägen upp till 100. 

Support och kundtjänst – över telefon

 

Det många ovana användare efterfrågar hos en mobiloperatör är lättillgänglig support. Karma Mobil erbjuder precis det här. För att fånga upp kunder som kanske aldrig använt en dator eller smartphone tidigare erbjuder Karma bemannad support över telefon. Man kan ringa till Karmas support och kundtjänst om man har frågor om deras abonnemang innan man blir kund och om man har tekniska frågor när man väl är kund. De är hjälpsamma och vana vid frågor från användare som inte är så vana vid det digitala. 

Man kan även kontakta Karmas kundtjänst över sociala medier, chatt och mejl. 

 

Frågor och svar om Karma Mobil

 

Vilket nät använder Karma Mobil?

Karma mobil har inget eget mobilnät utan erbjuder sina tjänster i Telenors nät. Telenor har ett mobilnät som har bra täckning för allra flesta som bor i Sverige.

Hur bra är Karma Mobil?

Karma Mobil har bra mobilabonnemang med enkla villkor, bra rabatter och pålitlig täckning. Deras största abonnemang har 100 GB surf i månaden och deras minsta har 5 GB. Läs mer om Karma Mobil på vår sida och via länken i tabellen.

Vad kostar Karma Mobil?

Karma Mobil kostar från 99 kronor i månaden för deras mobilabonnemang Bas. Karma Mobil har dessutom en åldersrabatt under dina första två månader som kund. Då får du din ålder i rabatt – upp till 100 % rabatt.

Har Karma Mobil några rabatter?

Ja, Karma Mobil har åldersrabatt. Ju äldre du är desto billigare blir ditt mobilabonnemang – under dina första två månader. Karma har alltså en rabatt på mellan 18 % upp till hela 100 %.

Vad har Karma mobil för kundtjänst?

Karma Mobil har en Kunskapsbank på sin webbplats med svar på de vanligaste frågorna. du kan även skicka ett meddelande till deras kundtjänst och ringa. de är bemannade på vardagar mellan 09 och 17.