Headweb

Med Headweb kan du enkelt och lagligt se filmer på internet! Tjänsten fungerar i din dator och ditt Playstation och gör att du kan utforska filmens värld helt utan krångel. Om du har en smart tv kan du också se på Headweb i den.

Headweb har funnits sedan 2007. Hos Headweb hyr du film on demand, det innebär att filmen du hyrt streamas till din dator eller annan uppspelare du använder. Genom att hyra film på nätet behöver du inte leta reda på någon videobutik och du behöver heller inte oroa dig över att lämna tillbaka filmen i tid, då allt det sker automatiskt med Headweb. Du betalar ingenting för att bli medlem på Headweb, utan det är per film du hyr som du betalar. Priserna skiljer sig beroende på hur pass ny filmen är.

Headweb har ett väldigt brett utbud av film och har ofta mycket nyheter att erbjuda dig som användare. Att använda Headwed är ingen stor skillnad mot att besöka en vanlig videobutik när det kommer till utbudet. När du söker efter film kan du filtrera utifrån pris, utgivningsår, genre, betyg, med mera. Det gör att du har goda chanser att hitta något som passar just dig!

Under 2015 flyttades alla Headwebs kunder över till den liknande tjänsten Plejmo. Plejmo la i sin tur ner sin tjänst under 2019.