HBO Nordic

C More

Prova gratis första perioden!

Sport, Film, TV4 mm

Ingen bidningstid

Viaplay

Prova fritt i 2 veckor!

Månadsvis

Ingen bindningstid

Telenor TV

Rabatt första året!

16-63 kanaler

Ingen bindningstid

från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL

HBO är ett kommersiellt tv-bolag från USA som ligger bakom många kända tv-serier. De har bland annat producerat omåttligt populära serier som Succession, Game of Thrones, Westworld, Sex and the City, Six Feet Under, The Wire och True Blood. I USA är HBO tillgänglig som kabel-tv-kanal, men även via sin play-tjänst. 

2012 lanserades HBO Nordic, en streamingtjänst som finns tillgänglig på marknaden i Sverige, Norge, Finland och Danmark. HBO Nordic visar de sprillans nya serierna från USA bara timmar efter att de har haft premiär, och ibland helt utan fördröjning. Det betyder att man inte behöver riskera att bli spoilad! Helt perfekt för en serie-älskare. 

HBO Nordics utbud

Streamingtjänsten HBO Nordic erbjuder alltså ett stort antal dagsfärska serier och filmer, långt innan de kan hittas hos andra leverantörer eller i den vanliga tablå-tv:n. Förutom aktuella serier och filmer, så har HBO Nordic även ett stort bibliotek av filmer från de senaste åren, klassiker och serier producerade av andra aktörer som Showtime, MAC, FX, Hulu, BBC och Starz. 

Populära serier som är egenproducerade av HBO är bland andra Girls, Veep, Silicon Valley, Looking, Treme och så klart Game of Thrones. De producerar även dokumentärfilmer och spelfilmer. 

HBO Nordic – streama var du vill

Du kan titta på allt HBO Nordics innehåll på den skärm som passar dig. Det kan vara tv:n, datorn, dina surfplatta eller din telefon. Så länge du har tillgång till internet har du tillgång till HBO Nordic. HBO Nordic-appen kan laddas ner till mobila enheter, som smartphones och surfplattor, Apple TV, Smart TV och spelkonsoler som Playstation 4. Sedan är det bara att logga in och njuta av HBOs fantastiska utbud. 

För att få tillgång till HBO krävs ett abonnemang. Abonnemanget har en fast kostnad varje månad och ger dig full tillgång till hela HBO Nordics bibliotek. Om man vill prova HBO Nordic erbjuder de en provperiod på 14 dagar för nya kunder då man kan testa tjänsten helt utan kostnad. 

HBO Nordic är helt reklamfritt, vilket gör att du slipper störande avbrott i ditt tittande. Med HBO Nordic kan du titta på dina favoritserier när de är nästan helt färska bekvämt hemma i din egen soffa. 

HBO via andra leverantörer

Även andra tv-leverantörer erbjuder HBO Nordic som en del av sina kanal-paket. 

Telia har till exempel flera olika kanal-paket där HBO ingår. I deras populära kanal-paket Stor ingår till exempel HBO Nordic som play-tjänst tillsammans med en rad andra kanaler och play-tjänster. Hos Telia kan HBO Nordic även köpas med play-paketet Telia Play.

Canal Digital erbjuder även HBO Nordic. HBO Nordic kan man enkelt lägga till i sitt abonnemang med +HBO Nordic. Då får man tillgång till allting HBO har att erbjuda plus det abonnemang man redan har hos Canal Digital. Canal Digitals grundabonnemang heter Baspaketet. I Baspaketet ingår 15 populära tv-kanaler. Det paketet kan man sedan bygga ut med tilläggstjänster som HBO Nordic, men även C More och Viasat erbjuder tilläggstjänster via Canal Digital.