Hayu

Hayu

Gratis provperiod

Månadsvis

Ingen bindningstid

Vi är många som regelbundet fascineras, förskräcks, inspireras eller skämskuddar oss igenom någon eller några av alla de realityserier som finns. Det finns mängder av svenska realityserier att ta del av på tv, men som vanligt är det i det stora landet i väst som de görs bäst (och mest). För dig som älskar amerikansk reality är streamingtjänsten Hayu verkligen en guldgruva. För en låg månadskostnad får du tillgång till fler än 250 serier, varav många samtidigt som de släpps i USA.

 

Prova gratis i en månad

 

Som om månadskostnaden på 49 kronor inte var låg nog så erbjuder Hayu dig som ny kund möjligheten att prova på tjänsten helt gratis i en månad.

I likhet med de allra flesta andra streamingtjänster låser inte heller Hayu in dig i bindningstider, utan du kan själv säga upp tjänsten när du plöjt igenom samtliga säsonger av The Kardashians.

 

Inte bara hemmafruar

 

Realityserier är starkt förknippade med just Kardashians, Hollywoodfruar eller andra lyxiga miljöer där vi som tittare kan drömma oss bort till en värld som är långt ifrån vår egen vardag.

 

Förståeligt är dock att dessa serier inte tilltalar alla och därför är det glädjande att se Hayus bredd i sitt utbud.

För dig som älskar true crime erbjuds exempelvis hela 49 olika serier, vilket gör att genren har fler tillgängliga serier på Hayu än Real Housewifes. En bedrift!

 

Musik, matlagning, hem och design är andra områden där Hayu har ett stort utbud av serier.

 

Kolla när och var du vill – reklamfritt

 

Att streama serier via Hayu är busenkelt och det enda som krävs är att du har en uppkopplad enhet av något slag; en dator, smartphone, smart-tv eller surfplatta.

 

Hayu låter dig till och med ladda ner avsnitt och kolla offline, vilket är perfekt om du har svajig uppkoppling eller om du ska resa utomlands.

 

En väldigt stark fördel som Hayu har i jämförelse med att följa realityserierna på tv är också att tjänsten är helt reklamfri. Att många av serierna på Hayu dessutom släpps samtidigt för alla Hayu-kunder, oavsett om du befinner dig i USA eller Sverige gör det än mer otänkbart att konsumera realityserier via linjär tv.

 

En perfekt tjänst för den nischade

 

Hayu är inte en streamingtjänst för den som vill ha lite av varje, utan här är det amerikanska realityserier för hela slanten som gäller!

 

Det är det som gör att Hayu verkligen sticker ut och erbjuder något som ingen annan gör. Inte för alla, men för den som älskar genren är det en perfekt tjänst. Du kommer enkelt igång genom att registrera ett konto via Hayu. Sedan kan du streama och ladda ner några av de tusentals avsnitt som finns av dina favoritserier, via iOS, Android, din smart-tv eller direkt i webbläsaren.

 

Genom att nyttja prova på-erbjudandet kan du lära känna Hayu och ta reda på om det är något för dig, och skulle du vilja stanna kvar så är månadspriset riktigt lågt, med tanke på att du får tillgång till över 250 olika serier inom realitygenren!

 

Frågor och svar om Hayu

 

Vad har Hayu för utbud?

Hayu har ett stort utbud av reality och dokusåpor. Se bland annat The Real Housewives, Below Deck, Million Dollar Listing och alla versioner av Keeping up the the Kardashians.

Var kan jag se Keeping up with the Kardashians?

Hayu har alla säsonger av Keeping up the the Kardashians och seriens spin off-serier som Life of Kylie, Kourtney & Kim Take Miami, Kourtney & Kim Take New York och Kim Kardashian-West: The Justice Project.

Hur mycket kostar Hayu?

Få tillgång till Hayu med C More Standard för 139 kronor i månaden. Testa C More helt gratis i två veckor och få tillgång till allt material från Hayu. Läs mer om C More här. Du kan även bli medlem direkt hos Hayu för 49 kronor i månaden. Via länken högst upp på sidan hittar du mer information.

Ingår Hayu i C More?

Ja, Hayu ingår i C More Standard. Som kund hos C More får du alltså tillgång till allt material från Hayu plus all underhållning från C Mores kanaler, TV4 och mycket mer. Läs mer om C More här.

Är Hayu gratis?

Ja, Hayu kan du testa helt gratis i en vecka via Hayus hemsida. Via länken högst upp på sidan kan du läsa mer. Du får även tillgång till Hayu via ett abonnemang hos C More. Testa C More helt gratis, och då även Hayu, i två veckor. Läs mer här.