Hallon

4G

Hallon mobilabonnemang

Halva priset de tre första månaderna!

Fria Samtal, Sms

Ingen Bindningstid
4-100 GB
Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon mobilt bredband

Halva priset de tre första månaderna!Ingen bindningstid
5-200 GB
Från 89 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Hallon är en operatör som verkar på den svenska marknaden och erbjuder mobiltelefoni och mobilt bredband. Både den mobila telefonin och bredbandet omfattar kontantkort och abonnemang som du som kund kan välja mellan beroende på hur dina behov ser ut.

Hallon är en så kallad virtuell operatör som kan erbjuda låga priser och enkla lösningar, men kundtjänsten är något begränsad. Om man behöver kontakta Hallon kan man antigen göra det via deras chatt eller skicka ett meddelande. Storoperatören Tre är systeroperatör till Hallon, vilket betyder att Hallon går i Tres nät. Tre nät är välutbyggt och täcker 99 % av Sveriges befolkning. 

Hallon mobilabonnemang

Hallons mobilabonnemang finns i fem olika prisklasser. I alla abonnemang ingår samtal och sms inom Sverige, så det som skiljer abonnemangen åt är mängden surf man får varje månad. Surfmängden i det minsta abonnemanget är på 4 GB i månaden och i det största hela 100 GB i månaden. Den surf man inte hinner använda upp sparas, så om man surfar extra mycket en månad finns det en livboj. 

Alla Hallons abonnemang kommer utan bindningstid och uppsägningstid. Det betyder att man när som helst kan byta abonnemang inom Hallon, eller helt byta operatör om man skulle vilja det. Hallon skickar heller inte fakturor, utan betalningen görs via ditt bankkort. Varje månad dras alltså summan för ditt abonnemang automatiskt från det bankkort du kopplat till Hallon. Villkoren och tillvägagångssättet är desamma för såväl mobiltelefoni som för mobilt bredband, vilket gör det väldigt enkelt och överskådligt att välja och använda Hallon.

Hallon har dessutom fina rabatter på sina abonnemang väldigt ofta. Som ny kund får man ofta prova på ett nytt abonnemang för halva priset under de tre första månaderna. Perfekt om man vill prova vad Hallon har att erbjuda. 

Hallon kontantkort

Hallons kontantkort har liknande villkor som deras abonnemang. Kontantkorten går att fylla på med mellan 99 och 349 kronor, sen är alla samtal och sms fria. Surfen ligger på mellan 4 GB och 100 GB. Kontantkorten går dock endast att använda i Sverige.

Student, under 18 och över 55

Hallon erbjuder extra billiga abonnemang till studenter, den som är under 18 och den som är över 55. Dessa abonnemang ger extra mycket surf för pengarna.

Mobiltelefoner

För den som vill köpa en ny telefon tillsammans med sitt abonnemang har Hallon en webbshop med de senaste och mest populära modellerna. Telefonerna köper man på avbetalning. Man kan antingen välja att köpa en ny telefon till sitt befintliga abonnemang hos Hallon eller teckna ett nytt. Hallon erbjuder telefoner från till exempel Apple, Samsung och Huawei. 

Bredband

Hallons mobila bredband kan vara en bra lösning om man ofta är på resande fot eller har ett fritidshus där man gärna vill ha internet under sommaren. Man kan antingen köpa mobilt bredband via abonnemang, där man betalar en månadskostnad, eller som kontantkort, där man fyller på och betalar vid behov. 

Surfmängden i abonnemangen ligger på mellan 5 GB och hela 200 GB i månaden – och man får dessutom spara den surf man inte hinner använda upp. 

Kontantkorten erbjuder samma surfmängder, men då kan man förstås inte spara surf. 

 

Frågor och svar om Hallon

 

Vad kostar abonnemang med Hallon?

Ett mobilabonnemang med Hallon kostar från 99 kronor i månaden utan rabatter. Hallon har dock regelbundet fina erbjudanden till nya kunder. I tabellen över på sidan hittar du mer information om Hallons abonnemang och aktuella erbjudanden.

Vilket mobilabonnemang är billigast?

Hallon anses ofta ha det billigaste mobilabonnemanget sett till vad man får för sina pengar. Det billigaste abonnemanget hos Hallon ger dig 4 GB surf, fria samtal och sms för under hundra kronor i månaden. Läs mer om Hallon på vår sida.

Har Hallon kontantkort?

Ja, Hallon har kontantkort. Deras kontantkort har liknande villkor som deras abonnemang. Läs mer om vad Hallon erbjuder på vår sida.

Är Hallon och Tre samma operatör?

På sätt och vis är Hallon och Tre samma operatör. Hallon är nämligen ett dotterbolag till Tre. Hallon erbjuder dock sina tjänster till ett lägre pris, men de har ett lite mer begränsat utbud.

Har Hallon rabatter?

Ja, Hallon har regelbundet rabatter till nya kunder. Du hittar aktuella rabatter i tabellen på vår sida. De har även rabatter till studenter, barn under 18 år och seniorer över 55 år. Läs mer om studentabonnemang, barnabonnemang och seniorabonnemang på vår sida.