Hallon är en operatör som verkar på den svenska marknaden och erbjuder mobil telefoni och mobilt bredband. Både den mobila telefonin och bredbandet omfattar kontantkort och abonnemang som du som kund kan välja mellan beroende på hur dina behov ser ut.

Hallon mobilabonnemang finns som stor och liten. Det stora abonnemanget omfattar fria samtal och sms, samt en datamängd på upp till 5 GB i högsta 3G-hastigheten. Det lilla abonnemanget har en lägre månadskostnad och ett begränsat antal fria samtal och sms. Internet i detta abonnemang har samma höga hastighet men är begränsat till 0,5 GB per månad. Det stora abonnemanget passar dig som använder din telefon mycket, medan det lilla är bra om du inte är en lika flitig telefonanvändare.

Det speciella med abonnemang från Hallon är att du inte binder upp dig. Du är när som helst fri att byta abonnemangstyp, eller till och med operatör. Operatören använder sig heller inte av några fakturor, utan drar summan för ditt abonnemang direkt från ditt konto. Villkoren och tillvägagångssättet är desamma för såväl mobiltelefoni som för mobilt bredband, vilket gör det väldigt enkelt och överskådligt att välja och använda Hallon.

Här kan du läsa mer om Hallon och prova deras tjänster >>