Halebop

4G

Halebop mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen bindningstid
2-40GB
från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Halebop bredband


Månadsvis

Ingen bindningstid
100/100 - 500/500
Från 329 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Halebop har sedan företaget lanserades varit en mobiloperatör med fokus på låga priser. Halebop är en del av Telia Sonera-koncernen, men är ett eget varumärke. Mobiltjänsterna går via Telias nät, vilket ger dig bra täckning över större delar av Sverige. Till en början sålde Halebop bara kontantkort, men idag finns också Halebop abonnemang och bredband. De har dessutom en stor webbshop med mobiltelefoner och tillbehör. 

Halebop abonnemang

Halebop abonnemang finns i fem olika varianter. Det finns ett mini-abonnemang, för den som inte använder sin telefon särskilt ofta, och fyra större abonnemang. 

I de fyra större abonnemangen ingår alla samtal och sms inom Sverige, så det är egentligen bara surfen som skiljer abonnemangen åt. Abonnemangen har en surf på mellan 4 och 40 GB i månaden, och man kan även spara den surf man inte har använt till månaden efter. Många gånger has Halebop dessutom riktigt fina rabatter som till exempel gör att man får mer surf för samma pris. 

Med mini-abonnemanget får man ett begränsat antal samtal varje månad, 50, och ett begränsat antal meddelanden, 500. För den som inte använder sin telefon särskilt ofta kan det här vara ett perfekt abonnemang som inte kostar så mycket i månaden. 

Precis som hos andra operatörer kan du hos Halebop köpa med telefon till ditt abonnemang. De har de absolut senaste modellerna i sin webbshop, och många populära modeller kan man köpa till extra förmånligt pris. Telefonerna köper man på avbetalning. 

Halebop har också en shop med de senaste tillbehören till din telefon.

Halebop kontantkort

Om du inte vill binda dig till ett abonnemang har Halebop också kontantkort att erbjuda. Även dessa finns i olika versioner beroende på hur dina telefonvanor ser ut. De har ofta schyssta villkor såsom fria sms, förutsatt att du laddar mobilen med en viss summa pengar.

Halebops kontantkort finns i två olika varianter, Fastpris och Go. 

Fastpris ger i alla fall utom det minsta fria samtal och sms inom Sverige och en begränsad mängd surf. Surfen som inte används upp under en månad kan dessutom sparas till nästa. De här kontantkorten är bra för den som ringer och sms:ar mycket, men vill betala för sina telefonvanor i förtid. 

Go är ett lite friare kontantkort för den som kanske inte ringer så ofta. Kontantkoret kan du ladda med mellan 100 och 300 kronor, sen används potten för att ringa samtal och skicka sms. Varje meddelande och samtal kostar alltså, till skillnad från prissättningen med Fastpris. Om man vill surfa samtidigt som man har ett Go-kontantkort får man köpa till extra surf.

Halebop student

Som student kan man få extra fina priser hos Halebop. Halebop har tre olika studentabonnemang med fria samtal och sms, och extra mycket surf. 

Halebop bredband

Under 2019 har Halebop börjat med fiberbredband. Än så länge är adresserna som har tillgång till Halebops nya bredband begränsade, men de bygger ständigt ut sin verksamhet. För de som har tillgång till Halebops nya bredband kan man välja på en hastighet mellan 10 och 1000 Mbit/s. 

Här kan du läsa mer om Halebop och prova deras tjänster >>

 

Frågor och svar om Halebop

Är Halebop och Telia samma operatör?

Nej, Halebop och Telia är inte samma operatör. Halebop ingår dock i Telia Sonera-koncernen och använder samma mobilnät som Telia. Halebop erbjuder generellt lite lägre priser jämfört med Telia.

Vilka abonnemang har Halebop?

Halebop har abonnemang med fast pris, fria samtal och sms in om EU och mellan 5 och 60 GB surf. Läs mer om Halebops abonnemang och se aktuella priser och erbjudanden på vår sida.

Har Halebop studentabonnemang?

Ja, Halebop har studentabonnemang. De erbjuder extra bra priser på både abonnemang och mobiltelefoner till studenter. Läs mer om studentabonnemang här.

Vad kostar abonnemang hos Halebop?

Ett mobilabonnemang hos Halebop kostar från 99 kronor i månaden. Bredband hos Halebop kostar från 295 kronor i månaden. Läs mer via länkarna i listan högst upp på vår sida.

Kan man köpa mobil och abonnemang hos Halebop?

Ja, Halebop har mobiltelefoner som man kan köpa tillsammans med sitt abonnemang. Välj om du vil delbetala telefonen eller betala den direkt.