Halebop har sedan företaget lanserades varit en teleoperatör med lågt pris. Operatören är en del av Telia Sonera-koncernen, men är ett eget varumärke. De går i Telias nät, vilket ger dig bra täckning i större delar av Sverige. Till en början sålde Halebop bara kontantkort, men idag finns också Halebop abonnemang.

Halebop abonnemang finns som två varianter, Halebop rubbet och Halebop hallå. Halebop rubbet är ett mer omfattande abonnemang som finns i versionerna liten, vanlig och stor, där du får en varierande mängd av gratis samtal, sms och surf. För dig som inte använder telefonen så mycket men ändå vill ha ett abonnemang är Halebop hallå ett bra alternativ. Då betalar du för dina samtal, men har fria sms och 0,5 GB surf. Om du inte vill binda dig till ett abonnemang har Halebop också kontantkort att erbjuda. Även dessa finns i olika versioner beroende på hur dina telefonvanor ser ut. De har ofta schyssta villkor såsom fria sms, förutsatt att du laddar mobilen med en viss summa pengar.

Precis som hos andra operatörer kan du hos Halebop köpa med telefon till ditt abonnemang. Halebop har också en shop med de senaste tillbehören till din telefon.

Här kan du läsa mer om Halebop och prova deras tjänster >>