Göta energi

Göta energi
12 månader

Göta energi är ett elbolag som riktar in sig på att erbjuda billig el och smarta lösningar. Exempelvis ska det vara enkelt för dig som kund att byta elavtal, ta med dig elavtalet när du flyttar samt att få hjälp av kundservice inom 5 minuter när du ringer dem.

 

Prisgaranti och kundservice i världsklass

 

Göta energi har prisgaranti när du tecknar ett elavtal hos dem. Det betyder att om du byter till Göta energi och det visar sig bli dyrare än hos ditt tidigare elbolag så matchar de priset och står för mellanskillnaden. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig för att det ska bli en dyrare affär att byta till Göta energi.

När du bestämmer dig för att byta till Göta energi tar de dessutom hand om hela processen, så att bytet ska gå så smidigt som det bara går. Om de trots allt skulle behöva din hjälp på något sätt under bytet, så ursäktar de sig och kompenserar dig genom att ge dig de tre kommande månadsavgifterna gratis.

Även när det kommer till kundservicen så lovar Göta energi att den ska vara av högsta kvalitet och vara så en så bekväm upplevelse som möjligt för dig. När du ringer till dem så ska du få prata med en kundservicemedarbetare inom 5 minuter – annars bjuder de på tre månadsavgifter. Föredrar du att maila kundservice så garanteras du svar inom ett dygn.

 

Välj elavtalet som passar dig bäst

 

Göta energi har flera alternativ när det kommer till elavtal, så att du kan välja rörligt, fast eller blandat elavtal. De erbjuder också möjligheten att bli mikroproducent vilket innebär att du skapar din egen el med solceller.

Det vanligaste elavtalet hos Göta Energi kallas för Spot on och är ett rörligt avtal med ett lågt påslag, på 1 öre. Månadsavgiften för avtalet är baserat på din årsförbrukning. Om du har ett rörligt elpris är du fri att när du vill byta till något annat av Göta energis avtal.

Du får också möjligheten att teckna produkten Rent vatten vilket innebär att din el kommer från förnybar vattenkraft, samtidigt som du bidrar till WaterAids viktiga miljöarbete världen över.

En annan bra tilläggstjänst som du kan teckna är Priskollen, som gör att du får tips och råd från experter på elmarknaden, som hjälper att hålla dig uppdaterad om och när det kan vara dags att binda elpriset. Ett smart sätt att se till att alltid få det lägsta möjliga elpriset alltså.

Både Rent vatten och Priskollen ingår just nu fritt i en månad när du tecknar ett nytt elvatal hos Göta energi.

 

Byt till Göta och få presentkort på mat

 

När du byter ditt nuvarande elavtal till förnybar energi hos Göta energi så bjuder de dig även på 500 kronor att handla mat för hos någon hos din livsmedelsbutik. Du kan nyttja erbjudandet hos Willys, City Gross, Hemköp eller Coop. Du får ett billigt elavtal och rabattkuponger