Glocalnet är helt och hållet ett norskägt företag inom IT-, tele- och datakommunikation. De erbjuder dig som kund tjänster inom fast- och mobil telefoni, samt inom bredband. Glocalnet ägs av Telenor och är deras budgetoperatör.

Glocalnet har två abonnemang att erbjuda dig som kund, det ena är anpassat för dig som tycker om att prata länge i telefon och det andra passar dig som ringer oftare men kortare samtal. Du som tycker om att surfa kan också använda dig av Glocalnet bredband. Operatören erbjuder dels mobilt bredband, men också fast bredband. Det mobila bredbandet passar dig som inte har en fast punkt, utan behöver bredband vart du än är. Abonnemanget för det mobila bredbandet ger dig 4 GB surf per månad.

Om du istället vill ha en fast bredbandsuppkoppling från Glocalnet är också det möjligt. Med Glocalnet bredband får du snabb hastighet på ditt bredband, genom telefonjacket hemma. Bredbandet kan du kombinera med bredbandstelefoni för bättre pris. För dig som inte vill ha bredband men fast telefoni finns även hemtelefoni från Glocalnet. Det stora utbudet av olika tele- och nättjänster från Glocalnet gör att du, om du vill, kan samla dina olika tele- och nätbehov hos en och samma leverantör.