Filmnet

TV4 Play

Gratis tv-paket

Sport, film, serier

Ingen bidningstid

från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Tjänsten Filmnet finns inte längre. C Mores utbud nås nu via TV4 Plays streamingtjänst. 

Filmnet är en tjänst på nätet som distribuerar C more film. Med ett abonnemang hos Filmnet får du tillgång till alla de linjära filmkanalerna som C More har, samt deras on demand-tjänst. Det gör att du hos Filmnet kan ta del av en hel buffé av olika filmer och tv-serier, i olika kategorier och genrer. Tjänsten bygger på ett abonnemang, så för en fast summa per månad får du ta del av hur mycket film och tv-serier som helst. Det gör att du aldrig behöver sluta titta för att kostnaden drar iväg. Abonnemanget hos Filmnet har ingen bindningstid, så du kan när som helst avsluta ditt abonnemang om du inte är nöjd eller om du till exempel ska resa bort och ändå inte kan ta del av tjänsten.

Utbudet hos Filmnet växer konstant och det tillkommer hela tiden nya titlar i utbudet. Du kan välja mellan stora produktioner från Hollywood och svenska favoriter producerade av till exempel TV 4. Filmnet har också en kategori speciellt riktad till barn. Det gör att tjänsten är perfekt för hela familjen.

Kvaliteten på filmerna varierar, och beror också mycket på din nätverksuppkoppling och vilken skärm du spelar upp på. Utbudet av filmer skiljer sig inte om du använder Filmnet i din dator eller på din surfplatta.