Film2home

Film2home är en streaming-tjänst på nätet som streamar film till dig just när du vill titta. Företaget är ett av de ledande på marknaden i Norden. Se på filmen gör du på den plattform som passar dig bäst, kanske är det en dator, surfplatta, telefon eller en smart tv. Tjänsten levererar film men bra ljud- och bildkvalitet och är helt utan bindningstider, knepiga prenumerationer och abonnemang.

Hos film2home har du idag tillgång till tusentals filmer, allt från det allra senaste som just gått på bio, till klassikerna vi aldrig tröttnar på. För att hyra film måste du först bli medlem, vilket är både enkelt och gratis. Som medlem kan du sedan hyra hur mycket film du vill och ta del av erbjudanden, tävlingar och sätta betyg på det du sett. Genom att betygsätta filmer du sett kan Film2home plocka fram andra filmer till dig som de tror att du kommer att gilla.

Vad en film kostar att hyra varierar. Det finns filmer som kostar så lite som 9 kronor att hyra, medan nyheter kan kosta upp till 49 kronor. Ibland finns speciella erbjudanden och då kan filmer som normalt är dyrare vara billiga att se under en viss period.

Film2home sattes i konkurs 2015. Tjänsten finns alltså inte tillgänglig längre.