Fibio

Fibio är en ny operatör på mobilmarknaden och för dem är nöjda kunder en viktig del i deras marknadsföring och de erbjuder därför blanda annat en kundservice med hög tillgänglighet. Operatören levererar mobilabonnemang, mobilt bredband, hemtelefoni och säljer även mobiltelefoner.

Mobilabonnemang med fri surf

När det kommer till mobilabonnemang erbjuder Fibio flera storlekar på sina abonnemang från väldigt lite till obegränsat. En del surf upp till 50 GB beroende på vilken storlek du väljer går att använda inom EU. I samtliga abonnemang ingår både samtal och sms inom EU. Det enda du behöver tänka på är hur mycket surf du behöver och skulle det inte räcka eller till och med bli för mycket kan du enkelt byta mellan abonnemangen. Du har ingen bindningstid hos Fibio och dessutom tre veckors ångerrätt, vilket är en vecka längre än vad lagen kräver. Priserna är inte bland de allra lägsta men de erbjuder prisgaranti om du lyckas hitta ett likvärdigt mobilabonnemang någon annanstans.

När det gäller mobilnät har Fibio valt att använda sig av Telenor som aktör och kan på så sätt erbjuda riktigt bra täckning till sina kunder. Som kund har du dessutom en täckningsgaranti om du trots allt inte får någon ok täckning där du bor.

Mobilt bredband

Hos Fibio finns mobilt bredband med många olika datamängder, allt från den lilla surfaren till den riktigt stora surfaren som behöver mycket bredband. Precis som för abonnemangen för mobiltelefoni har du som kund med mobilt bredband prisgaranti, täckningsgaranti och en bra kundservice. Det mobila bredband kan du enkelt ta med dig både inom Sverige och EU. Beroende på vilket abonnemang du väljer kan du använda upp till 10 GB surf inom EU.

Hemtelefoni

Behöver du även hemtelefoni har Fibio två olika typer av abonnemang där ett är via mobilnätet och det andra är bredbandstelefoni. Beställer du online får du fri anslutningsavgift. Med olika storlekar på abonnemangen kan du antingen betala ett fast pris för samtal eller få fria samtal inom Sverige.

Nöjda kunder i fokus

För att vara en lågprisoperatör har Fibio ovanligt stor tillgänglighet på sin kundservice. De har satt upp specifika mål på svarstider och uppfyller de inte målet att svara dig som kund inom en viss tid får du extra surf på ditt abonnemang. De vill också att du ska vara nöjd med både täckningen och priset och har därför täckningsgaranti och prisgaranti. Behöver du pausa ditt abonnemang har du även möjlighet att pausa det när du vill en gång per år i max 6 månader.

 

Frågor och svar om Fibio

Vilket nät använder Fibio?

Fibio har tillgång till Telenors nät. Som kund hos Fibio får du alltså ringa, skicka meddelanden och surfa i Telenors nät med bra täckning över nästan hela Sverige.

Har Fibio bindningstid?

Nej, Fibio har inte någon bindningstid på sina mobilabonnemang. Du kan alltså enkelt och smidigt byta abonnemang utan att behöva vänta ut bindningstiden.

Har Fibio fri surf?

Ja, Fibio har ett abonnemang med fri surf, Obegränsat. Abonnemanget kommer med fri surf, fria samtal inom EU och fria meddelanden inom EU. Läs mer om Fibios mobilabonnemang via länken i tabellen högst upp på vår sida.

Vad kostar abonnemang med Fibio?

Ett mobilabonnemang hos Fibio kostar från 149 kronor i månaden. Mobilt bredband kostar från 169 kronor i månaden. Läs mer om Fibio på vår sida och beställ enkelt via tabellen högst upp.

Har Fibio bredband?

Ja, Fibio erbjuder mobilt bredband med täckning i Telenors nät. Bredbandet har ingen bindningstid och du kan beställa ett abonnemang med upp till obegränsad surf. Du hittar mer information i listan högst upp på vår sida.