Fello

4G

Fello mobilabonnemang

Rabatt första månaderna!

Fria Samtal & Sms

Ingen bindningstid
2-35 GB
från 95 kr
LÄS MER & BESTÄLL

 

Fello har varit ett alternativ för svenska konsumenter som är ute efter ett billigt och välfungerande mobilabonnemang, sedan 2015.
Transparens, enkelhet och bra priser har varit Fellos ledord från början, vilket innebär att samtliga abonnemang ger fria sms, mms och samtal. Det enda som kvarstår att tänka på för dig som konsument är därför hur många gigabyte data du vill ha.

Möjligheten att spara surf och att Fello använder sig av Telias nät är andra saker som är stora plus i kanten för Fello som mobiloperatör.

Fello kallar sina kunder för Fellos, och idag har de omkring 45 000 nöjda Fellos som använder sig av något av deras abonnemang.

 

Fler gigabyte på köpet för studenter

 

Fello erbjuder konkurrenskraftiga priser i sina grunderbjudanden, men det finns även sätt att göra abonnemangen extra prisvärda.

För alla studenter över 18 år, ungdomar under 18 år och personer över 55 år ges nämligen extra surf på abonnemanget. Det betyder att det billigaste abonnemanget med 2 gigabyte surf istället laddas med 6 gigabyte för samma pris, och 3 gigabyte för personer över 55 och ungdomar. Det största abonnemanget med 22 gigabyte ger istället 35 gigabyte för samma pris till studenter och 32 gigabyte för personer över 55 och ungdomar.

Fello är med andra ord en operatör som passar ypperligt för dig som ingår i någon av grupperna som kan utnyttja dessa förmåner.

Men även om du inte kvalificerar dig för att få fler gigabyte på köpet så finns det sätt att skaffa sig rabatter hos Fello. Befintliga kunder kan nämligen bjuda in andra till att teckna ett abonnemang hos Fello. Om personen som fått inbjudan går vidare och tecknar ett abonnemang får den hela fyra månader till halva priset, och du som värvare bjuds på din månadskostnad för varje person du bjuder in.

 

Därför ska du välja hos Fello

 

Fello finns till för dig som är ute efter ett mobilabonnemang som är enkelt att förstå sig på – företagets vision har alltid varit att det ska framgå tydligt vad du betalar för och att det ska vara enkelt att välja.

Med fyra olika abonnemang att välja på, vars enda skillnad är datamängden, så är det onekligen enkelt att komma igång med Fello.
Du betalar heller aldrig någon aktiveringsavgift eller fakturaavgift (om du väljer autogiro, e-faktura, epost- eller kortbetalning).

Dessutom tillkommer mervärde i form av möjligheten att spara surf, köpa extra surf samt särskilda rabatter för studenter, ungdomar och seniorer, samt en tillgänglig kundservice.

När det kommer till kundservice så får du flera valmöjligheter genom Fello. Antingen kan du chatta med supporten mellan 10 och 17 varje dag, eller så kan du skicka ett mail med garanterat svar inom ett dygn.
Föredrar du att ringa är även det möjligt fram till 17 på vardagar, och du får också möjligheten att välja att bli uppringd av supporten, så att du slipper vänta i kö.

Som grädden på moset delar Fello nät med Telia, vilket innebär att du får samma goda täckning som hos Telia och Halebop, men till en lägre månadskostnad.