Dplay

Dplay


Månadsvis

Ingen bindningstid

Från 0 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Dplay, en förkortning av Discovery Play, är en streamingtjänst från Discovery Networks Sweden. Discovery Networks Sweden har bland annat populära tv-kanaler som Kanal 5, TLC och Eurosport. Streamingtjänsten lanserades 2015 och finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge. 

Dplay erbjuder en att titta på alla de program som går i deras kanaler, helt utan reklam, och även en rad egenproducerade serier och program som endast visas på streamingtjänsten. Man kan även välja att se deras kanaler live. Förutom underhållning så erbjuder Dplay även sport – de har rättigheterna till fotbollsallsvenskan och superettan, och tv-kanalerna Eurosport 1 och 2. 

Dplay – utbud

Dplay har ett stort utbud av tv-program, dokumentärer, serier, filmer, sport och reality-tv. Via deras app kan man antigen leta efter underhållning via kategorier, som Humor, Livsstil, Mat, Sport, Svenskt, Underhållning och Äventyr, eller utifrån kanaler. De kanaler som finns på Dplay är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Investigation Discovery, TLC, Travel Channel, Food Network, Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport 1 och Eurosport 2. De populära tv-profilerna Filip och Fredrik har även valt ut några av sina favoritfilmer och dokumentärer som finns tillgängliga i streamingtjänsten. 

Populära tv-program som Wahlgrens Värld, Vem vet mest, Ullared och Playa del Sol visas exklusivt i Discovery Networks kanaler och på Dplay. 

Dplay har satsat stort på dokumentärer. Dokumentärer som Peter Forsberg:Välkommen till Foppaland, Therése Lindgren: Ibland mår jag inte så bra och Joakim Lundell: Jockiboi räddade mitt liv visas exklusivt på Dplay. 

Dplay – abonnemang

Det finns fyra typer av abonnemang på Dplay: Total, Live, Underhållning och Gratis. Total och Live ger tillgång till den sport Dplay erbjuder – alltså Allsvenskan och Superettan och Eurosports två kanaler. Underhållning fokuserar istället på de underhållningsprogram som visas i Discovery Networks kanaler och de program som produceras exklusivt för Dplay. 

Total

Med abonnemanget Total får man tillgång till allt Dplay har att erbjuda. Man kan se alla Discovery Networks kanaler live, exklusiva program för Dplay, allt innehåll på Dplay helt utan reklam och Allsvenskan och Superettan. 

Live

Abonnemanget Live ger tillgång till alla Discovery Networks kanaler live i Dplay-appen. Man får dessutom tillgång till mycket underhållning och dokumentärer.

Underhållning

Det här är abonnemanget för den som gillar Discovery Networks utbud men som inte är intresserad av sport. Med abonnemanget Underhållning får man tillgång till massa underhållning och dokumentärer på Dplay – helt utan reklam.

Gratis

Med ett gratis-konto hos Dplay får man tillgång till en begränsad del av Dplays utbud, och man får stå ut med en del reklam. Ett bra alternativ om man vill se vad Dplay har att erbjuda eller om man bara är intresserad av enstaka program. 

Prova 14 dagar – gratis

Abonnemangen Live och Underhållning kan man få prova i två veckor helt gratis. Man får avsluta abonnemanget när man vill – men om man gillar tjänsten förnyas abonnemanget automatiskt till ett vanligt abonnemang. 

Så tittar du på Dplay

Dplay kan man nå via webbläsare eller via Dplay-appen. Appen kan man installera på sin smartphone, surfplatta, Apple TV, smarta TV, spelkonsoll eller liknande. För att kunna streama från Dplay krävs en internet uppkoppling. 

Dplay med ny streamingtjänst och namnbyte

I januari 2021 kommer Dplay med en ny streamingtjänst, Discovery Plus, som kommer att ersätta företagets befintliga streamingtjänst. I samma veva byter företaget namn till discovery+.
Nuvarande utbud i streamingtjänsten kommer att vara kvar med vissa utökningar som mer exklusivt innehåll och mer sport med Eurosport. Tittarna kommer även att kunna se sändningar från de olympiska spelen som kommer att hållas i Tokyo 2021.

Kunderna behöver inte göra något i samband med namnbytet och uppgraderingen av streamingtjänsten. Abonnemangen kommer att vara desamma som tidigare och även priset.