Är du en sportälskare? Om sport är din stora passion i livet, oavsett om du utövar den själv eller inte, kan du med CSport njuta av den i massor. Med CSport får du tillgång till så mycket sport som du bara orkar.

Csport har ett stort antal kanaler för dig som har CSports abonnemang. Med dessa kanaler missar du aldrig din favoritsport och dess matcher eller spel. Välj mellan tennis, extremsport, hockey, fotboll, motorsport, med mera. CSport har dessutom ett antal livekanaler, så att du kan följa det som händer, när det händer! CSport har olika abonnemang, du väljer det som passar dig och dina sportintressen. Abonnemang finns också för begränsad tid, du kan välja att bara se ett dygn, eller teckna för tre månader.

CSport är webbaserat och du kan därför, om du har ett konto, se sporten var du vill, så länge du är uppkopplad till internet. Det gör att du alltid kan ta med dig den bästa underhållningen för dig. Titta på matchen när du är ensam hemma, på landet eller när du reser, eller bjud hem dina sportintresserade vänner och ha en skön kväll med bra underhållning och gott sällskap.