Comviq

4G

Comviq mobilabonnemang


Fria Sms & Samtal

Ingen Bindningstid
3-40 GB
från 95 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Comviq är en del av Tele2 och har länge haft sloganen ”billigt, billigt, billigt”. Precis som många andra teleoperatörer idag erbjuder Comviq dig som kund stabila teletjänster som passar både unga och gamla. När du tecknar ett abonnemang hos Comviq kan du också på samma gång köpa en telefon.

Comviq är en av Sveriges största operatörer, och de satsar stort på att erbjuda billiga lösningar till sina kunder. För att kunna ha så låga priser som möjligt har Comviq inga fysiska butiker, istället sker all kontakt med företaget online. Kontantkorten kan man dock köpa i vanliga butiker. 

Tele2, som Comviq är en del av, har ett av de bästa mobila näten i Sverige. De erbjuder fin och stabil täckning över större delen av landet. 

Abonnemang hos Comviq

Comviq har flera olika abonnemang, beroende på vad du behöver. I alla abonnemang ingår alla samtal som man ringer inom Sverige och alla sms som man skickar inom Sverige. Alla abonnemang är fatspris vilket betyder att du betalar lika mycket varje månad och inte behöver oroa dig för en superstor faktura om du ringt extra många samtal. 

Abonnemangen har olika mängder surf – det är i stora drag den surfen som avgör hur mycket abonnemanget kostar. I de flesta abonnemang får man spara den surfen man inte använt en månad till nästa. 

Om man vill ringa mycket utomlands finns det abonnemang med ett visst antal samtalsminuter för utlandssamtal. Perfekt om man har en släkting eller nära vän på andra sidan jorden. 

Alla abonnemang är dessutom utan bindningstid och uppsägningstid vilket gör att det är enkelt att byta mellan abonnemangen om man skulle behöva mer surf, eller byta operatör om man av någon anledning inte skulle vara nöjd. 

Comviq Student 

Comviq Student riktar sig, som namnet antyder, till dig som studerar eller är under 18 år. Abonnemangen har en extra låg prislapp så att även den pankaste av studenter ska kunna ringa, sms:a och surfa. 

Samma priser ges till de barn och ungdomar som är under 18 år. För dessa abonnemang behövs dock att en målsman är närvarande när abonnemanget tecknas. 

För 55+

Även som senior får man riktigt fina priser hos Comviq. De har senior-abonnemang för alla som är över 55 år gamla. I de större abonnemangen ingår telefonsamtal och meddelanden, men i det mindre har man en begränsad mängd samtalsminuter och meddelanden. 

Comviq Kontantkort

Om man inte ringer så ofta, eller vill ha stenkoll på hur mycket man ringer och messar för, kan ett kontantkort vara en bra lösning. Kontantkort laddar man med pengar som man sedan kan ringa, sms:a och surfa för. 

Comviq har en mängd olika prisklasser när man laddar sitt kontantkort. Vissa kommer med fria samtal och mess, vissa med massa surf och vissa med extra billiga priser om man ringer utomlands. 

Mobiler

Om man även är sugen på en ny mobiltelefon har Comviq en mängd olika telefoner i sin webbshop. Telefonerna kan man köpa tillsammans med abonnemang eller kontantkort. Telefonen betalar man då av varje månad samtidigt som man betalar för sitt abonnemang. 

Comviq har telefoner från stora varumärken som Apple, Samsung, Huawei, Sony, ZTE, Nokia och Motorola. 

Det stora utbudet av olika typer av både abonnemang, mobiltelefoner och kontantkort hos Comviq gör att du med stor sannolikhet kan hitta något som passar just dig.

 

Frågor och svar om Comviq

Vad är Comviq Familj?

Comviq Familj är ett familjeabonnemang som kan delas med upp till sju personer totalt. Huvudabonnemanget kan ha upp till 100 GB surf, men alla abonnemang som läggs till får 30 GB. Man behöver inte vara släkt eller skriven på samma adress för att skaffa ett familjeabonnemang ihop.

Hur kan man kontakta Comviq?

Du kan kontakta Comviq via chatt, mejl och telefon. Du hittar mer information om Comviqs kundtjänst på företagets hemsida. Använd länken högre upp på sidan för att komma direkt till Comviq.

Hur mycket kostar ett abonnemang med Comviq?

Ett abonnemang hos Comviq kostar från 95 kronor i månaden. Du hittar mer information om Comviqs abonnemang i tabellen högst upp på den här sidan.

Hur mycket surf har Comviq?

Comviq har mobilabonnemang med upp till 50 GB surf i månaden. Om du beställer en mobiltelefon med ditt abonnemang kan du välja ett abonnemang med upp till 100 GB surf i månaden.

Har Comviq studentabonnemang?

Ja, Comviq har studentabonnemang, abonnemang för barn under 18 och seniorabonnemang för kunder över 55. Här kan du läsa mer om barnabonnemang, studentabonnemang och seniorabonnemang.