Med Com Hem kan du ta del av ett brett utbud av tv, en stabil uppkoppling till internet och flexibel telefoni. Com Hem bredband finns i flera olika hastigheter, vilket gör att du kan välja den som passar dig och inte betala för mer än vad du faktiskt behöver. Välj mellan 10 och 500 Mbit per sekund! Vilken hastighet du behöver på ditt nätverk beror dels på vad du gör på nätet, men också på hur många saker du har uppkopplade samtidigt.

När du tecknar Com Hem bredband finns det mer att välja på än bara hastighet. Du väljer också om du ska ha ditt bredband genom antennuttaget eller nätverksuttaget. Till abonnemangen medföljer den tekniska utrustningen du behöver för att få trådlöst bredband i hela ditt hem. När du ska teckna Com Hem bredband bör du kolla upp om de har speciella erbjudanden för området där just du bor, då vissa områden i Sverige har speciella projekt med specifika erbjudanden på gång.

Tillsammans med ditt bredbandsabonnemang kan du från Com Hem också ha fler tjänster. Det finns till exempel kombinationserbjudanden där du får tv och telefoni i samma paket som ditt bredband. Om du vill ha alla, eller ett par av tjänsterna, är det smart att kolla vad som erbjuds som paket.