Chili

4G

Chili mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen Bindningstid
Obegränsad GB
från 129 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili mobilt bredband
Ingen bindningstid
Obegränsad GB
från 349 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Det finns många skäl att välja att ett mobilabonnemang från en virtuell operatör, med pris och enkelhet som de allra främsta fördelarna. Men det finns fortfarande områden där virtuella operatörer i många fall inte kan matcha de större operatörerna, nämligen erbjudande om fri surf och att sätta kunden i centrum. Detta vill Chili ändra på.

 

Mobil och mobilt bredband med fri surf

 

Hos Chili har du, till skillnad från hos de flesta andra operatörer, alltid fri surf – vilket standard-abonnemang du än väljer. Det gäller både deras mobila bredband och deras mobilabonnemang. Det som skiljer de olika abonnemangen åt är hur snabbt du kan surfa. De billigare abonnemangen har mer begränsad hastighet än de större. Hos Chili betalar man alltså inte för surfmängd, utan surfhastighet.

Just att kunna erbjuda obegränsad surf är något som Chili är ganska ensamma om bland virtuella mobiloperatörer. Dessutom gör de det till ett riktigt bra pris.

Något på köpet då? Chili väljer även här en annan väg än många av sina konkurrenter, som ofta erbjuder ett halverat pris under de inledande månaderna.
Du som ny kund får istället tillgång till streamingtjänsten Viaplay film & serier helt gratis i ett par månader. Finns det något bättre sätt att få valuta för din obegränsade datamängd än att sträckkolla tv-serier och filmer? Att Chili använder sig av Tre:s nät betyder också att du inte lär riskera några otrevliga problem med uppkopplingen.

Chilis mobila bredband är tänkt att användas inom Sveriges gränser – det är med andra ord ingen idé att ta med det på utlandsresan. Som tur kan du ladda ner filmer och serier hos Viaplay och kolla offline, så om du ska ut och resa är det bara att tanka ner för fulla muggar.

När det kommer till mobilabonnemanget är det mer flexibelt. När du reser inom EU kan du använda ditt abonnemang på samma villkor som hemma och du får använda upp till hela 25 gigabyte data. De dyrare abonnemangen ger mer EU-surf än de billigare.

 

Hitta en Samsung till pangpris hos Chili

 

Chilimobil är en av en rad mobiloperatörer som samarbetar med mobiljätten Samsung. Välj en sprillansny smartphone från Samsung tillsammans med ett abonnemang från Chili och få ett extrabra pris på hela paketet. Du delbetalar mobiltelefonen under två år. 

Bland de modeller som erbjuds finns bland annat de senaste modellerna i S-serien och de senaste modellerna i den vikbara Z-serien.

 

Kunden i fokus

 

Ett annat område där Chili vill utmärka sig är i kundkontakten. Först och främst vill de göra det enkelt att bli kund – du tecknar enkelt ett abonnemang via sajten och betalar med ditt kontokort. Dessutom slipper du fakturaavgifter eftersom de inte använder sig av pappersfakturor. Alla samtal, meddelanden ingår givetvis i abonnemanget och du har heller inte någon bindningstid.

Även kundservicen är enkel att komma i kontakt med via chatt på vardagar fram till klockan fem. Kontaktar du Chili på kvällar eller helger garanteras trots allt svar inom 24 timmar. Dessutom erbjuds en lättöverskådlig supportsida med svar på alla de vanligaste frågorna som du kan tänkas ha om ditt abonnemang, betalningar, leveranser och teknikfrågor.

För dig som är ute efter schyssta villkor, bra priser, generösa surfmängder och en operatör som tar kundservice på allvar är Chili ett mycket bra val.

 

Frågor och svar om Chilimobil

 

Vem äger Chilimobil?

Chilimobil ägs inte av några av de stora mobiloperatörerna i Sverige, utan är en helt fristående operatör. Företaget ägs till viss del av dess grundare, Lars Ryen Mill och Rune Blytt.

Vilket nät använder Chilimobil?

Chilimobil använder sig av Tres mobilnät i Sverige. Tres mobilnät används även av Hallon. Chilimobil har bra täckning över stora delar av det bebyggda Sverige.

Hur bra abonnemang har Chili?

Chili erbjuder bra abonnemang med mycket surf. De har ingen bindningstid och max en månads uppsägningstid. Läs mer om Chilimobils erbjudanden i tabellen högre upp på sidan.

Vad kostar abonnemang med Chili?

Ett mobilabonnemang hos CHilimobil kostar från 149 kronor i månaden. De har rabatter till dig som är student och erbjuder prisvärda abonnemang med obegränsad surf. Läs mer via länkarna högre upp på sidan.

Hur fungerar fri surf med Chili?

I abonnemanget Fri Surf ingår 999 GB surf per månad. Chili har även satt en gräns på 20 GB surf om dagen för mobilabonnemang och 30 GB surf om dagen för mobilt bredband.