Chili

4G

Chili mobilabonnemang


Fria Samtal & Sms

Ingen Bindningstid
6 GB - obegränsat
från 149 kr
LÄS MER & BESTÄLL
4G

Chili mobilt bredband
Ingen bindningstid
50 GB -obegränsat
från 249 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Det finns många skäl att välja att ett mobilabonnemang från en virtuell operatör, med pris och enkelhet som de allra främsta fördelarna. Men det finns fortfarande områden där virtuella operatörer i många fall inte kan matcha de större operatörerna, nämligen erbjudande om fri surf och att sätta kunden i centrum. Detta vill nu Chili ändra på.

 

Mobil och mobilt bredband med fri surf

 

Hos Chili har du precis som hos de flesta operatörer valfrihet när det kommer till hur stor datamängd du vill ha i ditt abonnemang. Det gäller både för deras mobila bredband som finns i storlekarna 50, 100 och obegränsade gigabyte data och mobilabonnemang som finns i storlekarna 6, 25 och obegränsade datamängder. Just att kunna erbjuda obegränsad surf är något som Chili är ganska ensamma om bland virtuella mobiloperatörer. Dessutom gör de det till ett riktigt bra pris.

Något på köpet då? Chili väljer även här en annan väg än många av sina konkurrenter, som ofta erbjuder ett halverat pris under de inledande månaderna.
Du som ny kund får istället tillgång till streamingtjänsten Viaplay film & serier helt gratis i tre månader. Finns det något bättre sätt att få valuta för din obegränsade datamängd än att sträckkolla tv-serier och filmer? Att Chili använder sig av Tre:s nät betyder också att du inte lär riskera några otrevliga problem med uppkopplingen.

Chilis mobila bredband är tänkt att användas inom Sveriges gränser – det är med andra ord ingen idé att ta med det på utlandsresan. Som tur kan du ladda ner filmer och serier hos Viaplay och kolla offline, så om du ska ut och resa är det bara att tanka ner för fulla muggar.

När det kommer till mobilabonnemanget är det mer flexibelt. När du reser inom EU kan du använda ditt abonnemang på samma villkor som hemma och du får använda upp till hela 25 gigabyte data.

 

Hitta en iPhone till pangpris hos Chili

 

Genom konceptet “Reloved”, där använda iPhone-modeller återställs för att vara i toppskick erbjuder Chili riktigt bra priser för dig som är ute efter att köpa en mobil när du tecknar ett nytt abonnemang (du kan köpa mobilen på delbetalning även utan abonnemang förresten).

Bland de modeller som erbjuds finns allt från den äldre iPhone 7 till de senaste iPhone SE och 11 Pro.

 

Kunden i fokus

 

Ett annat område där Chili vill utmärka sig är i kundkontakten. Först och främst vill de göra det enkelt att bli kund – du tecknar enkelt ett abonnemang via sajten och betalar med ditt kontokort. Dessutom slipper du fakturaavgifter eftersom de inte använder sig av pappersfakturor. Alla samtal, meddelanden ingår givetvis i abonnemanget och du har heller inte någon bindningstid.

Även kundservicen är enkel att komma i kontakt med via chatt på vardagar fram till klockan fem. Kontaktar du Chili på kvällar eller helger garanteras trots allt svar inom 24 timmar. Dessutom erbjuds en lättöverskådlig supportsida med svar på alla de vanligaste frågorna som du kan tänkas ha om ditt abonnemang, betalningar, leveranser och teknikfrågor.

För dig som är ute efter schyssta villkor, bra priser, generösa surfmängder och en operatör som tar kundservice på allvar är Chili ett mycket bra val.

 

Frågor och svar om Chilimobil

 

Vem äger Chilimobil?

Chilimobil ägs inte av några av de stora mobiloperatörerna i Sverige, utan är en helt fristående operatör. Företaget ägs till viss del av dess grundare, Lars Ryen Mill och Rune Blytt.

Vilket nät använder Chilimobil?

Chilimobil använder sig av Tres mobilnät i Sverige. Tres mobilnät används även av Hallon. Chilimobil har bra täckning över stora delar av det bebyggda Sverige.

Hur bra abonnemang har Chili?

Chili erbjuder bra abonnemang med mycket surf. De har ingen bindningstid och max en månads uppsägningstid. Läs mer om Chilimobils erbjudanden i tabellen högre upp på sidan.

Vad kostar abonnemang med Chili?

Ett mobilabonnemang hos CHilimobil kostar från 149 kronor i månaden. De har rabatter till dig som är student och erbjuder prisvärda abonnemang med obegränsad surf. Läs mer via länkarna högre upp på sidan.

Hur fungerar fri surf med Chili?

I abonnemanget Fri Surf ingår 999 GB surf per månad. Chili har även satt en gräns på 20 GB surf om dagen för mobilabonnemang och 30 GB surf om dagen för mobilt bredband.