CDON

CDON

Sommarrabatter på produkter ur sortimentet!

CDON

Hos CDON kan du dels köpa produkter i alla möjliga kategorier, från babyprylar till outdoor och böcker, men här finns också film för dig som älskar att titta på nya äventyr i tv-rutan. Du kan dels köpa filmer i fysisk form hos CDON, men sidan har också en video on demand-tjänst, som gör det möjligt för dig att se filmen direkt, utan några leveranstider. Det enda du behöver är en dator, surfplatta, smart tv eller annan kompatibel enhet. Och såklart också en uppkoppling till internet. 

Video on demand

Video on demand är helt enkelt hyrfilm på nätet. Precis som i den vanliga videobutiken finns ett brett utbud av olika sorters filmer, dels olika genrer, men också från olika tider. Välj mellan purfärska nyheter och gamla klassiker. Filmerna kostar olika mycket att hyra och ibland finns speciella erbjudanden som gör det extra billigt att se en viss film.

När du hyr en film har du 24 timmar på dig att se den. Du kan välja mellan att se filmen direkt eller ladda ner den. Om du laddar ner en film kan du se den inom 30 dagar, men från att filmen startas på din dator börjar den begränsade perioden på 24 timmar.

När man hyr en film på det här sättet är det bra om man kan koppla sin dator, smartphone eller surfplatta direkt till sin tv, då kommer upplevelsen bli mycket bättre! 

Andra tjänster och abonnemang

CDON erbjuder även en rad andra tjänster och abonnemang. De har bland annat tidningsabonnemang, antivirus program och upplevelser. 

Tidningar

Fina tidningsabonnemang finns det en mängd av på CDON, och alla finns till ett rabatterat pris. Prenumerera till exempel på 10 nummer av Hemmets Journal. Hemmets Journal är en tidning fylld till bredden med spännande recept, spännande reportage om kända och okända människor och härliga korsord och kryss. Hemmets Journal är en veckotidning, så man får njuta av spännande lösning varje vecka. Om man älskar fotboll erbjuder CDON prenumerationer på tidningen GOAL. GOAL är ett fotbollsmagasin med reportage om de bästa spelarna, största stjärnorna och bästa lagen. Magasinet är fyllt av intervjuer, långa reportage och krönikor av experter och sportjournalister, och snygga posters man kan sätta upp på väggen. För den som älskar att resa finns prenumerationer på tidningen Vagabond. Vagabond är sprängfylld av resereportage från hela världen. Lär dig om de bästa hotellen i Asien, de finaste stränderna i Sydamerika och de bästa restaurangerna i Europa. För den unga hästälskaren finns den populära tidningen Min häst. I Min häst finns roliga serier, texter om hästar, faktasidor och fina posters man kan sätta upp på väggen.  

Men många av prenumerationerna får man dessutom fina premier på köpet. 

Ljudböcker och e-böcker

Om man älskar att läsa erbjuder CDON abonnemang på tjänsten Nextory. Nextory har mängder av olika e-böcker och ljudböcker som man kan njuta av direkt i sin smartphone eller läsplatta. Många av de senaste böckerna dyker upp snabbt i Nextorys app vilket gör att man alltid har tillgång till ett stort bibliotek av böcker – var man än är. 

Om man börjar prenumerera via CDON får man dessutom prova tjänsten under ett par veckor helt gratis om man aldrig har prenumererat tidigare. 

 

Frågor och svar om CDON

Vad erbjuder CDON?

CDON erbjuder mängder av artiklar och prylar inom film och underhållning, mobiltelefoni, böcker, inredning, barnprylar, skönhet, sport , hushåll och mycket mer.

Har CDON hyrfilmer?

Nej, CDON erbjuder inte hyrfilmer längre. Via CDON kan man istället köpa ett presentkort på SF Anytime och hyra en film digitalt via den tjänsten istället.

Hur lång tid tar det att få paket från CDON?

Eftersom CDON har flera olika samarbetspartner som skickar varorna som finns på hemsidan kan leveranstiden skilja sig beroende på vad du köper. Vanligtvis ligger leveranstiden på mellan 2 och 5 arbetsdagar.

Vad har hänt med CDON?

CDON har utvecklats från att främst sälja CD-skivor, spel och filmer till att bli en marknadsplats för flera olika e-handlare. På CDON kan du hitta allt från DVD-filmer till skönhetsprodukter, mobiltelefoner och träningsaccessoarer.

Har CDON ljudböcker?

Ja, CDON har ett stort utbud av ljudböcker på CD-skiva. De har dock inga digitala nedladdningar av ljudböcker eller e-böcker.