Canal digital är perfekt för dig som tycker om att se på tv och vill ha mycket att välja mellan. Canal digital abonnemang finns i olika varianter beroende på om du vill ha till exempel tv anpassad för familjen eller ett stort utbud av sport. Men det finns också Canal digital play, eller C more play, som är en tjänst för dig som inte vill behöva passa tv-tablån.

När du skaffar Canal digital abonnemang kan du välja mellan C more film, som är ett kanalpaket anpassat för dig som tycker om film. Här visas nya filmer och serier och vissa filmer visas dessutom helt utan avbrott för reklam. Med paketet C more family får du ett varierat kanalutbud som tillfredsställer hela familjen med en mix av sport och film. Kanalpaketet C more sport är perfekt för dig som älskar att se på sport. Här sänds La liga, Allsvenskan, med mera. Om du inte kan bestämma dig och vill ha allt så finns också C more max, som är det största kanalpaketet, med över 90 stycken kanaler med varierat utbud.

Utöver abonnemangen har Canal digital också en playtjänst som heter C more play. Med den kan du se på tv och film precis när det passar dig. Playtjänsten innefattar tv från en mängd olika kanaler.

Här kan du jämföra andra digitala tv-tjänster:

Leverantör Typ Bindningstid Utbud Pris/mån Mer info
Sport & TV/Film 0 mån Film, Serier & Sport Online fr. 99 - 299 kr/mån Mer Info!
Online-TV 0 -12 mån Film, Serier & Sport Online fr. 109 kr/mån Mer Info!
Digital-TV 12 - 24 mån 17 - 63 kanaler fr. 239 - 379 kr/mån Mer Info!
video-on-demand (VOD) 0 mån 1000+ filmer och serier fr. 39kr per film Mer Info!