Boxer

Boxer TV

Sänkt pris första 12 månaderna!

Månadsvis

24 månader

Från 99 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Boxer bredband

Halva priset på Bredband 100!

Månadsvis

12 månader
10/10 - 250/100
Från 239 kr
LÄS MER & BESTÄLL

Boxer är en av de största tv-tjänsterna i Sverige idag, men de levererar även till den danska och finska marknaden. De levererar digitala tv-kanaler till en stor del av Sveriges hushåll. Företaget säljer även bredband. Idag ingår Boxer i Com Hem Group.

Boxer TV och Play

Boxer grundades 1999. Sakta men säkert har de analoga sändningarna i landet övergått till digitala, vilket är den sortens tv-sändningar som sänds idag. Boxer sänder i det digitala nätet och erbjuder idag omkring 70 olika tv-kanaler. Vissa av dessa ingår i grundutbudet och kan nås utan ett abonnemang. Det handlar bland annat om SVTs kanaler, TV4 och TV6. 

Precis som många andra leverantörer av tv har Boxer olika abonnemang som du kan välja mellan. De erbjuder kanalpaketen TV Flex8, TV Flex16, TV Mix och TV Max. I det minsta paketen, TV Flex8, ingår grundutbudet av kanaler plus åtta kanaler som man får välja själv ur Boxers utbud. Samma sak gäller TV Flex16, fast då får man välja 16 valfria kanaler. TV Mix ger en bladning av de populäraste kanalerna i Sverige och TV Max ger hela Boxers utbud plus C Mores utbud av filmer och tv-serier. 

Boxer har även en play-tjänst, Boxer Play som gör det möjligt att titta på de Boxer-kanaler man har i sitt abonnemang på sin telefon, dator, surfplatta eller annan enhet. 

Till sitt Boxer-abonnemang kan man även välja strömningstjänster från C More och Viasat. 

Kontantkort

Om du inte vill binda upp dig på ett abonnemang kan du välja Boxers kontantkort. Med kontantkortet kan man ändå få tillgång till och njuta av Boxers kanaler. Ett Boxer kontantkort köps för en, två eller tre månader, och när tiden är slut kan du fylla på ditt befintliga kort med ytterligare en, två eller tre månader. När du fyller på ett befintligt kort är det lite billigare än första gången du köper kortet. En månad räknas som 30 dagar.

Ett Kontantkort kan vara perfekt om man bara är intresserad av att titta på tv under en begränsad tid, till exempel om man har en sommarstuga eller vill följa ett specifikt mästerskap. 

Bredband

Boxer erbjuder även bredband. De har tre olika hastigheter: 10 Mbit/s, 100 Mbit/s eller 250 Mbit/s. Om man bor ensam eller i ett mindre hushåll och kanske inte har ett jättestort behov av snabba hastigheter passar 10 Mbit/s utmärkt. För en familj eller ensamhushåll med större krav på hastigheten är 100 Mbit/s ett bra val. Och om man vill ha riktigt hög hastighet, man kanske strömmar mycket film och spelar spel online, ska man välja 250 Mbit/s. 

Man kan välja om man vill ha bredbandet med eller utan bindningstid, och man kan även lägga till Boxers egna router.  

Hur snabbt bredband man kan ha och vad det kommer att kosta beror på vilket stadsnät man har. Mankan enkelt kolla vad man har för möjligheter via Boxers hemsida. 

Erbjudanden

Om du är sugen på tv eller bredband från Boxer ska du hålla utkik efter Boxers erbjudanden. Ofta finns Boxer-erbjudanden där du kan testa på Boxer till ett något lägre pris. Det är perfekt för dig som bara vill testa på för att se om Boxer är något för dig.

 

Frågor och svar om Boxer

Vad kostar det att ha Boxer?

Boxers TV-tjänster kostar från 99 kronor i månaden under första året. Då får du tillgång till basutbudet, åtta kanaler du väljer själv och Boxer Play. Läs mer via länkarna högst upp i tabellen på vår sida.

Vad erbjuder Boxer?

Boxer erbjuder TV-tjänster, playtjänster, och bredband. Du kan kombinera Boxers bredband och TV via fiber för ett förmånligt paketpris.

Har Boxer playtjänster?

Ja, Boxer erbjuder möjligheten att lägga till C More och Viaplay. Boxer har även sin egen playtjänst, Boxer Play, där du kan se kanalerna du prenumererar på online.

Vad har Boxer för kanaler?

Boxer erbjuder de populäraste kanalerna på den svenska marknaden. Kanaler från SVT, TV4, Kanal 5, TV3, Viasat, Paramount och mycket mer.

Vad ingår i Boxers basutbud?

I Boxers basutbud ingår SVT1, SVT1 HD, SVT2, SVT2 HD, SVT24, SVT 24 HD, TV4, TV4 HD, TV6, SVT Barn, SVT Barn HD, Kunskapskanalen, Kunskapskanalen HD, Godare och Tvodster.