Boxer är en av de största tv-tjänsterna i Sverige idag. För att se tv från Boxer behöver du utöver en tv, en antenn, en boxer eller CA-modul samt ett programkort, ett så kallat boxerkort. Det är boxerkortet som avgör vilka betalkanaler du kan se på tv:n. Utan boxerkortet fungerar gratiskanaler, men för att se betalkanaler behövs ett kort per tv.

Precis som många andra leverantörer av tv har Boxer olika abonnemang som du kan välja mellan, men du kan här också välja Boxer kontantkort om du inte vill binda upp dig på ett abonnemang men ändå kunna njuta av Boxers kanaler. Ett Boxer kontantkort köps för en, två eller tre månader, och när tiden är slut kan du fylla på ditt befintliga kort med ytterligare en, två eller tre månader. När du fyller på ett befintligt kort är det lite billigare än första gången du köper kortet. En månad räknas som 30 dagar.

Om du är sugen på Boxer kanaler ska du hålla utkik efter Boxer erbjudanden. Ofta finns Boxer erbjudanden där du kan testa på Boxer till ett något lägre pris. Det är perfekt för dig som bara vill testa på för att se om Boxer är något för dig.

Här kan du läsa mer om Boxer och prova deras tjänster >>