Banhof är en svensk leverantör av internet, som har varit verksam sedan -94. Banhof riktar sig dels till företagare men också till privata kunder. Som privat kund kan du ta del av nät, tv och hemtelefoni. Hur utbudet från Banhof ser ut för just dig beror till viss del på var du bor.

Bredband Banhof är snabbt och populärtm, och har förmåner som en webbsida med lagringsutrymme på 3 GB, samt en fri domän. Om du använder dig av bredband från Banhof kan du också ringa billigt med företagets IP-telefoni. Du som tycker om tv kan också beställa Banhofs tv-paket, med hd-tv direkt via din bredbandsuppkoppling. Som kund hos Banhof kan du dessutom välja till tjänster som anonym surf och virusskydd samt brandvägg till din PC.

Även som företagare har du fördelar hos Banhof. Banhof erbjuder dig nätverkstjänster och tjänster för fast telefoni på kontoret. Företaget har tjänster som serverar online, skyddad data, med mera. Har ni flera olika kontor kan ni också binda ihop dem med multipunkt. Även som bostadsrättsförening finns tjänster att tillgå hos Banhof. Med tjänsten för bredband kan hela huset anslutas till en snabb uppkoppling.