Du som vill ha ett tv abonnemang har mycket att välja mellan på marknaden idag. Utbudet av olika leverantörer är stor och det gör att du kan ha svårt att välja tv abonnemang. Innan du väljer tv abonnemang ska du tänka igenom några saker, det gör att du senare lättare kan välja abonnemang.
Till att börja med bör du fundera över vilka tv-kanaler du är intresserad av att ha. Är du mest intresserad av sport, tv för barn, film eller kanske dokumentärer? Eller vill du ha en mix som passar hela familjen? När du kartlagt ungefär vad det är för sorts tv du vill ha, kan du börja undersöka de olika leverantörerna och vad de har att erbjuda.

Jämför olika leverantörer med varandra när du ska välja tv abonnemang. På så sätt kan du se vilken leverantör som har det bästa för dig, både vad gäller kanalutbud och pris. Det kan också vara bra att undersöka om speciella erbjudanden finns just där du bor. Om du till exempel bor i ett lägenhetshus kan det hända att huset har en speciell anslutning eller avtal som kan ge dig fördelar.